header foto

Clubhuis

Horeca & Clubhuis: 

De horeca in het clubhuis en het gebruik hiervan is onder eigen beheer van de vereniging. Voor reserveringen van het horecadeel van het clubhuis kan er een aanvraag per e-mail worden gedaan bij [email protected]. Reserveringen zullen in de agenda worden vermeld (te vinden op de site onder "Agenda”).

Openingstijden: 

Opening van het clubhuis tijdens het actieve hockeyseizoen:

  • Op woensdag van 16.00 tot 18.00 uur.
  • Op competitie zaterdagen en zondagen als er KNHB wedstrijden zijn. In de regel opening op zaterdag vanaf 8.30 uur en op zondag vanaf 10.00 uur.
  • Tijdens oefenwedstrijden van Dames 1 en Heren 1.


Clubhuis, reserveren velden of clubhuis, Velden en kleedruimtes: 

Het gebruik van de hockeyvelden en de kleedruimtes in het clubhuis wordt door VHC gecoördineerd. Voor reserveringen van velden buiten de reguliere competitie of reguliere trainingen kun je een verzoek per e-mail indienen via [email protected]

Bespreekruimtes Clubhuis:

Het gebruik van het clubhuis en de Piet Nefkens Corner beneden (zonder dat er horeca nodig is) wordt door VHC gecoördineerd. Voor reserveringen kun je een verzoek per e-mail indienen via [email protected]

Reserveringen/agenda:

Reeds vastgelegde reserveringen zijn te vinden in de agenda op de site onder "Agenda”. Onze NIX18 gedragsregels zijn:

1. Er wordt geen alcohol geschonken aan jongeren onder 18 jaar. De barmedewerker kan naar een ID vragen en mag weigeren om te schenken.

2. Het is niet toegestaan om alcoholhoudende dranken door te geven aan medeteamleden of andere personen jonger dan 18 jaar.

3. Het is niet toegestaan zelf meegebrachte alcoholhoudende drank te gebruiken in het clubhuis of elders op ons terrein.

4. Het is niet toegestaan om in het clubhuis gekochte alcoholhoudende drank elders dan in het clubhuis of op het terras te nuttigen (bijvoorbeeld in de kleedkamers), tenzij (namens) het bestuur anders wordt beslist.