header foto

Jongste Jeugd

Jongste Jeugd

Wil je eens uitproberen wat hockey is? Of heb je een vriendje of vriendinnetje die op hockey zit en je wil een keer meetrainen? Dat kan allemaal.

Je kunt vrijblijvend een aantal trainingen meedoen en kijken of het echt iets voor jou is. Meld je van te voren aan via [email protected].

 

Kleuterhockey

Vanaf 4 jaar kun je meedoen met kleuterhockey. Deze trainingen worden op zaterdagochtend en op woensdagmiddag gegeven. De training duurt een uur. Spelenderwijs maak je kennis met hockey. Er worden leuke spellen met maar ook zonder stick en bal gedaan. Vanaf 7 jaar ga je over naar de F-jes en mag je op zaterdag een wedstrijd spelen, 3 tegen 3. Wanneer je start met kleuterhockey is de overgang naar de competitie minder groot.

Hockeytenue

Heb je geen hockeystick? Geen probleem, op de club kun je er eentje lenen. Het enige wat je echt nodig hebt en verplicht is om te dragen is een gebitsbeschermer.  Heb je nog meer vragen, neem dan contact op met [email protected].

VHC Babylidmaatschap; Het leukste cadeau om te geven!

Een baby in de familie of kennissenkring? Maak de kleine al vanaf zijn of haar geboorte babylid van VHC. Een leuk cadeau van iedere opa, oma, ouders, broer, zus, vriend of vriendin aan een pas geboren jongen of meisje. Voor € 32,- ontvang je een heel leuk welkomspakket inclusief mini-hockeystick 18” in de kleur roze of blauw.

Wat volgt er daarna? 

  • Felicitaties van VHC bij de 1e, 2e en 3e verjaardag van het kind.
  • Uitnodiging voor de Sint viering bij de Jongste Jeugd van VHC of andere JJ-activiteiten die geschikt zijn voor de leeftijd.
  • Met 4 jaar kan de kleuter bij interesse starten met kleuterhockey bij VHC.
  • Met 6 jaar start hij/zij zijn/haar hockeycarrière bij de F’jes t/m de A-teams en de senioren.

Babylid aanmelden? Ga naar ‘lid worden’ en vul het formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact op. Heb je hier vragen over, stel ze aan de coördinator Ymke Göbbels: [email protected] of bel haar via 06-21857357.