header foto

Sponsor worden

Sponsoring

VHC is de oudste hockeyvereniging van Limburg, opgericht direct na de Olympische Spelen van Amsterdam in 1928. Een vereniging waar sportiviteit en gezelligheid de basis zijn voor een gezonde toekomst.

Bij VHC willen wij graag investeren in optimale condities voor een fantastisch eindresultaat. Een slagvaardige ondernemer zal deze visie (h)erkennen en daarom spelen wij u de bal toe.

Bij VHC leeft een actieve businessclub waar vele vertegenwoordigers uit het regionale bedrijfsleven zich al jaren thuis voelen. Graag bieden wij u een aantal sponsormogelijkheden aan, waaruit u kunt kiezen. Kunnen wij u verwelkomen als actieve medespeler in ons team? Businessclub VHC gaat samen met u voor de overwinning.

Businessclub

Businessclub VHC is een dynamische club voor ondernemers. ‘Business to Business’ is het sleutelwoord. U ontmoet mensen die houden van (top)sport, maar ook van resultaatgericht ondernemen, met de nadruk op sportiviteit en gezelligheid.

Businessclub VHC organiseert netwerkevenementen waar u in een plezierige en ongedwongen sfeer contacten kunt aanknopen met collega ondernemers.

Club van 1928

U kunt een keuze maken uit een van de volgende sponsorpakketten, te noemen; Businessclub lid en Club van 1928. De sponsorpakketten zijn te combineren met bordsponsor en kledingsponsor. Zie ook het overzicht van de sponsorpakketten voor meer informatie.

Boarding

Bordreclame is een geschikt medium om telkens weer onder de aandacht te komen van de vele bezoekers bij de Venlose Hockey Club. De ruim 700 leden en de trouwe grote achterban van VHC zullen wekelijks ‘oogcontact’ maken met uw bedrijfsnaam of logo. Niet alleen bij de wedstrijden, maar natuurlijk ook bij de dagelijkse trainingen en bij diverse hockeytoernooien.

Banner

Dagelijks bezoeken vele leden, gasten en andere geïnteresseerden de website van de Venlose Hockey Club. Middels een constant roterend systeem komt uw bedrijf opvallend in beeld. Eén klik op uw banner en de bezoeker wordt direct doorgelinkt naar uw eigen website.