header foto

30 juni - VHC 90 jaar

Algemeen Nieuws afbeelding

9-6 Wat gaat er nou eigenlijk allemaal gebeuren op 30 juni als we VHC 90 jaar vieren? We vatten het even samen...
-11.00 uur Rabobank clinic jongste jeugd (inschrijving gesloten)
-13.30 uur Rabobank clinic junioren (aanmelden via  [email protected] )
-16.00 uur - 19.30 uur Thé Dansant oud leden treffen

Lees verder

OPEN TRAINING VOOR DAMES 1

Algemeen Nieuws afbeelding

25-5 Op dinsdag 19 en 26 juni zullen er Open Trainingen plaatsvinden voor ons Dames 1 team (1e Klasse) van 19:30 tot 21:30 uur.
Indien je interesse hebt om naar deze Open Training(en) te komen, dan graag even een email met je aanmelding sturen naar de manager van Dames 1, Monique Klaassens, via  [email protected]  

Lees verder

Heren 2 kampioen!!!

Algemeen Nieuws afbeelding

11-6Voor wie de Instagram berichten gevolgd heeft was het afgelopen weekend al bekend: ook Heren 2 mocht het kampioenschap vieren! PROFICIAT heren!!! 19 wedstrijden, 57 punten, gewonnen afgelopen zondag van Basko met 6-0.

Er werd gestart met een ontbijt Beej Benders

Feest in de bus na afloop en afscheid van Bastien van Berlo


Lees verder

Dames Jong 1: WE ARE THE CHAMPIONS!!!!!

Algemeen Nieuws afbeelding

10-6 Dames Jong 1 is vandaag kampioen geworden. PROFICIAT met dit resultaat!  (bericht van Dames Jong 1) " Jaja, het is ons een tweede keer gelukt.  Vandaag stond een wedstrijd uit tegen Venray op het programma. De vorige wedstrijd tegen Venray hebben we net op het laatste moment nog gelijkgespeeld (3-3) en dit was tevens de enige wedstrijd die we niet hadden gewonnen. Niet gek dus

Lees verder

Meisjes C1 kampioen!

Algemeen Nieuws afbeelding

7-6De meiden van C1 zijn kampioen geworden! Er werd met maar liefst 8-0 van Horst gewonnen. In de 2e klasse staan ze na 9 wedstrijden met 27 punten met nog 1 wedstrijd te gaan ruim bovenaan in de poule. Meiden, coach/trainer Ralph van Soest, trainer Peter van Soest en verdere teamondersteuning: PROFICIAT!!! En veel succes op het KNHB C/D kampioenentoernooi op 16 juni in Hilvarenbeek!

Lees verder

Dames 2 kampioen!

Algemeen Nieuws afbeelding

7-6Dames 2 heeft het kampioenschap behaald onder leiding van hun coach Leo Nefkens. PROFICIAT Dames!!! Met nog twee wedstrijden te gaan kunnen ze na de wedstrijd van afgelopen dinsdag met momenteel 56 punten uit 20 wedstrijden niet meer worden ingelopen door Basko met 48 punten op plek 2.

Lees verder

Meisjes D2 kampioen!

Algemeen Nieuws afbeelding

5-6Dit weekend werden de meiden van D2 kampioen na een prachtige laatste wedstrijd. "Ze hebben zich als TEAM dit seizoen echt naar de top geknokt!" In de 4e klasse werden ze met 22 punten poule-eerste. Meiden, coaches Misja en Bert, trainers John en Ivo en verdere teamondersteuning: PROFICIAT!!! Veel plezier en succes op het KNHB C/D kampioentoernooi op 16 juni bij Were Di in Tilburg!

Lees verder

Heren 1 kampioen!!!

Algemeen Nieuws afbeelding

6-5De heren zijn vanmiddag, na een overwinning thuis op MEP, kampioen geworden in de 1e klasse. Door Venlose goals van Job Baeten, Tim Sprengers, Rik Sprengers, Luis Tavares en wederom na rust door Luis en Job, werd de eindstand 6-2 en Heren 1 kampioen en promoveren ze naar de Overgangsklasse! Proficiat heren, coaches/trainers Marc Routs en Dick Bisschops en verdere teamondersteuning! Teun Gubbels

Lees verder

KNHB Nieuwsbrief

KNHB Nieuws afbeelding

18-6 Er is weer een actuele KNHB Nieuwsbrief, van 14 juni  2018.  Wil je de de nieuwsbrief lezen? Kies dan eerst op "Lees verder" en vervolgens kun je op de link klikken:   KNHB Nieuwsbrief 14 juni 2018

Lees verder

Heren Jong 1 naar NK Jong Senioren Amersfoort

Algemeen Nieuws afbeelding

18-6Jong Heren 1 mag zondag 24 juni als beloning voor een super seizoen meedoen met het NK Jong Senioren in Amersfoort.

Lees verder

MD2 wint beker op C/D kampioenentoernooi!

Algemeen Nieuws afbeelding

16-6Meisjes D2 is vandaag kampioen geworden op het KNHB C/D kampioenentoernooi in Den Bosch. Wat een prestatie! Proficiat meiden en coaches Bert en Misja. De beker mocht mee naar Venlo!

Deze kampioensbeker mocht mee naar Venlo!

Lees verder

MC1 op kampioenentoernooi

Algemeen Nieuws afbeelding

16-6De meiden van MC1 doen vandaag mee aan het KNHB C/D kampioenentoernooi in Hilvarenbeek.

Lees verder

Seizoenafsluiting voor Kleuters/Benjamins/F-teams

Jongste Jeugd Nieuws afbeelding

12-6 Helaas is deze activiteit noodgedwongen verschoven naar woensdag 20 juni! Iedereen heeft hier een mail over gekregen. Op woensdag 20 juni is er als afsluiting van het seizoen van 15.30 tot 17.00 uur voor de Kleuters, Benjamins, MF1, MF2 en JF1 een leuke training met spellen. Na afloop is er voor de kinderen iets lekkers te eten en wordt er voor ranja gezorgd. Graag even per e-mail aanmelden

Lees verder

Samenwerking HCB, THC en VHC

Algemeen Nieuws afbeelding

8-6 Al geruime tijd zijn de drie Venlose hockey verenigingen en de gemeente met elkaar in gesprek over een vergaande samenwerking en mogelijke fusie. Zoals wij jullie reeds eerder hebben aangegeven, verlopen deze verkennende gesprekken in een uiterst harmonieuze en open sfeer. 


Lees verder

GEZOCHT: VIDEO ANALIST VOOR HEREN 1

Algemeen Nieuws afbeelding

7-6Heren 1 is voor het komend seizoen op zoek naar een vrijwilliger die tijdens de thuiswedstrijden video opnames wil maken.

Lees verder

Rabobank Hockey Champions Trophy 2018

KNHB Nieuws afbeelding

7-6 Kom deze zomer Oranje Heren & Oranje Dames aanmoedigen tijdens de Rabobank Hockey Champions Trophy 2018 in Breda

Lees verder

Innemen keepers- en coachmaterialen

Algemeen Nieuws afbeelding

6-6 Op dinsdag 26 juni of woensdag 27 juni a.s. kunnen tussen 19.00 en 20.30 uur de volgende materialen worden ingeleverd bij de materialenberging naast het clubhuis: - keepersmateriaal van de jongste jeugd - keepersmateriaal van junioren teams zonder vaste keeper - coachmateriaal - vaste keepers hebben dan de mogelijkheid om hun spullen te laten controleren en eventueel in te leveren.

Lees verder

Clubhuis zomerstop vanaf week 24

Algemeen Nieuws afbeelding

4-6 Vanaf week 24, maandag 11 juni, zal het VHC clubhuis weer gesloten zijn tijdens de reguliere trainingsavonden op woensdag en vrijdag. Er is dan zomerstop en het clubhuis is alleen geopend tijdens de Open Trainingen van Dames 1 en Heren 1, de extra selectietrainingen of op afspraak. Wij bedanken iedereen voor het bezoek aan het clubhuis het afgelopen seizoen en wensen iedereen een fantastisch

Lees verder

Teamindeling seizoen 2018-2019

Junioren Nieuws afbeelding

1-6Omdat voor een aantal leeftijdscategorieën (meisjes C, D & jongens D) in week 24 nog een 2e selectietraining gehouden zal worden plus bij de jongenslijnen nog onduidelijkheden zijn over de uiteindelijke aantallen, zullen de teamindelingen voor het volgende seizoen niet eerder dan week 26 bekend worden gemaakt.

Lees verder

Stop reguliere trainingsschema jeugd

Jeugd Nieuws afbeelding

31-5Vanaf week 24 (maandag 11 juni), als de competitie voor de jeugd is afgelopen, zijn er geen reguliere trainingen meer volgens het trainingsschema voor de jongste jeugd of de junioren. Er komen dan wel zomertrainingen. Dit schema wordt later bekend gemaakt. Nieke Laumans, trainingscoördinator jeugd.

Lees verder

Opgeven Rabobank jubileumclinic VHC 90 jaar - 30 juni

Jeugd Nieuws afbeelding

29-5 Op zaterdag 30 juni hebben we iets heel bijzonders in petto.  Speciaal ter gelegenheid van ons jubileum zal er voor de jongste jeugd en junioren een clinic worden georganiseerd. De Rabobank jubileumclinic wordt verzorgd door Kicks ‘n Sticks en mede mogelijk gemaakt door The Indian Maharadja en Gunneman Sport. 

Lees verder

VHC jubileumfeest 90 jaar!

Algemeen Nieuws afbeelding

11-3 Krijg toch allemaal de klere! 
Artiesten-nieuws VHC 90 jaar
Kijk in de bijlage voor alle info
Tickets op: www.vhcjubileum.nl

Lees verder

Opening VHC Clubshop

Algemeen Nieuws afbeelding

5-3 Met ingang van deze week is in de gang van het clubhuis, in samenwerking met Gunneman Sports, de VHC Clubshop geopend!  Tijdens de reguliere openingstijden van het clubhuis bestaat er de mogelijkheid om Clubkleding en noodzakelijke hockeyaccessoires aan te schaffen. Lees verder

Jeroen Bakkers kandidaat voorzitter VHC

Algemeen Nieuws afbeelding

24-2 Het bestuur van de Venlose Hockey Club zal Jeroen Bakkers voordragen als nieuwe voorzitter. Jeroen volgt daarmee Leopold Hermans op die enkele weken geleden bekend maakte geen nieuwe termijn te ambiëren als voorzitter. Jeroen heeft een lange staat van dienst bij VHC. Naast het feit dat hij op het hoogste landelijke niveau speelde bij Heren1 was hij al eerder secretaris van

Lees verder

Belangrijk: wastips nieuwe shirts!

Algemeen Nieuws afbeelding

16-9 Was het shirt niet samen met ander wasgoed. Op 40 graden maximaal. Gebruik geen wasverzachter, dit beschadigt de technische weefsels. Niet in de droger - de stof droogt van zichzelf erg snel - in de droger kan beschadiging ontstaan. Was het shirt altijd binnenste buiten. Gebruik bij voorkeur vloeibaar wasmiddel. Zo blijft je shirt lang mooi!


Lees verder

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO