header foto

Open Trainingen Jongens A 1 - Kom naar VHC!

Algemeen Nieuws afbeelding

4-6 Indien je de sportieve ambitie & drive hebt om volgend seizoen  Super A  of wellicht zelfs  Landelijk A  te gaan spelen met ons Jongens A1 team, dan ben je op woensdag 12 juni (19:30-21:00 uur) en/of donderdag 20 juni (19:00-20:30 uur) van harte welkom op onze Open Trainingsdagen in Venlo.
 

Lees verder

Open Trainingen Dames 1 - Meld je aan!

Algemeen Nieuws afbeelding

4-6 Op dinsdag 4 juni om 19:00 uur, vrijdag 14 juni om 19:00 uur en woensdag 19 juni om 19:30 uur zullen er Open Trainingen plaatsvinden voor ons Dames 1 team (1 e  Klasse).  Indien je interesse hebt om naar deze Open Training(en) te komen, dan graag even een email met je aanmelding sturen naar de manager van Dames 1, via  [email protected]  
 

Lees verder

Clubhuis zomerstop vanaf week 25

Algemeen Nieuws afbeelding

31-5Vanaf week 25, maandag 17 juni, zal het VHC clubhuis weer regulier gesloten zijn vanwege de zomerstop. Het clubhuis is dan alleen geopend op afspraak. Elian van Ewijk, Boelie (Sport Horeca Exploitatie), tel. 06-41106525, e-mail:  [email protected]

Lees verder

Trainers en coaches voor 2019-2020 gezocht!

Algemeen Nieuws afbeelding

15-5 Vind jij het leuk om het volgend hockeyseizoen (2019-2020) een of meerdere juniorenteams te gaan coachen of trainen? Of ken jij iemand die het leuk vindt om een team te gaan trainen?  Laat het ons weten en stuur een berichtje aan mij via [email protected] of bel me  als je graag meer wil weten: 06-52681730, Nieke Laumans, Trainingscoördinator Jeugd.

Lees verder

Rabobank en VHC met TEAM:FIT naar gezonder clubhuis!

Algemeen Nieuws afbeelding

15-5 Rabobank Venlo e.o. en de Venlose Hockeyclub vinden het belangrijk een bijdrage te leveren aan een gezonde leefstijl van onze leden en bezoekers. Door het aanbod en de uitstraling in het clubhuis gezonder te maken, geven we hier invulling aan. Samen met het TEAM:FIT gaat de Venlose Hockeyclub op weg naar een gezondere sportkantine, op basis van de richtlijnen van het Voedingscentrum. In de

Lees verder

Wegwerkzaamheden op de A67

Algemeen Nieuws afbeelding

13-6Komend weekend, het laatste hockeyweekend, 15 en16 juni is de A67 afgesloten. Hou hier rekening mee als je op pad gaat voor een uitwedstrijd in deze richting: Je kunt klikken op deze link:  https://werkzaamheden. rijkswaterstaat.nl/home.aspx#/ ?wegnummer=A67&start=04-06- 2019&eind=01-01-2040& submitted=1&obstruction_id= 1431862  of op 

Lees verder

Het is weer tijd om materialen in te leveren!

Algemeen Nieuws afbeelding

12-6Op dinsdag 2 juli en vrijdag 5 juli zijn wij tussen 19.00 en 20.30 uur op de club om inspeelballen, cornermaskers en eventueel de keepersspullen van teams zonder vaste keeper in te nemen van de coaches of begeleiders. Vaste keepers kunnen dan ook langs komen als er zaken vervangen en/of gerepareerd moeten worden. Je hoeft als vaste keeper niet je spullen in te leveren als je ook volgend seizoen

Lees verder

Save the date: 24 juni Hockeycafé HCB/THC/VHC

Algemeen Nieuws afbeelding

12-6 Op maandag 24 juni vindt in de Aula van het Valuascollege (Craneveldstraat 33, 5914 SG Venlo) het Hockeycafé over de Samenwerking tussen de hockeyverenigingen Blerick, Tegelen en Venlo plaats. Inloop is vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur. 
Voor wie?
Alle leden en ouders van jeugdleden van de drie verenigingen 

Lees verder

Stop reguliere trainingsschema junioren en jongste jeugd

Jeugd Nieuws afbeelding

5-6Vanaf week 25 (maandag 17 juni), als de competitie voor de jeugd is afgelopen, zijn er geen reguliere trainingen meer volgens het trainingsschema voor de Jongste Jeugd of de Junioren. Er komen dan wel zomertrainingen. Dit schema wordt later bekend gemaakt. Nieke Laumans, trainingscoördinator jeugd.

Lees verder

Meisjes B1 kampioen! Proficiat!

Algemeen Nieuws afbeelding

1-6Meisjes B1 werden vandaag kampioen in de 1e klasse B na een 2-3 eindstand in Geldrop! Gefeliciteerd meiden en trainer/coach Nieke Laumans met dit geweldige succes. Het enthousiasme spat ervan af op de kampioensfoto. Na 9 wedstrijden zijn er 24 punten binnengehaald. Met nog één wedstrijd te gaan op 15 juni een niet te evenaren resultaat.Top!

Lees verder

Heren 2 (weer) kampioen!

Algemeen Nieuws afbeelding

1-6 Na een 5-3 overwinning in Den Bosch op de naaste concurrent, is Heren 2 kampioen geworden in de reserve 1ste klasse! Voor het tweede jaar op rij kampioen! Volgend jaar reserve overgangsklasse, mooie uitdaging!

Lees verder

Meisjes C2 kampioen! Top!

Algemeen Nieuws afbeelding

1-6De meiden van C2 boekten vandaag een uitzonderlijke zege van 11-0 tegen Grave en hebben hiermee 21 punten in hun poule. Met een laatste wedstrijd op 15 juni, is dit niet meer in te halen door de andere teams: dus KAMPIOEN!. We feliciteren het team en hun teamondersteuning Bert, Misja, Ivo en Peggy-Jane met het behaalde kampioenschap!

Lees verder

KNHB over het warme weer dit weekend!

Algemeen Nieuws afbeelding

31-5Van de KNHB ontving ons wedstrijdsecretariaat dit bericht: "Het einde van de competitie nadert en dat betekent ook dat het warme weer ons op komt zoeken. Als we de weerberichten mogen geloven, dan wordt het vooral aankomende zondag erg warm. Om jullie een handje op weg te helpen, hebben we een weerprotocol geschreven voor zowel het warme weer als voor onweer. Hierbij een link naar het bericht op

Lees verder

District Zuid selectiedagen

Algemeen Nieuws afbeelding

28-5 Minke Wiersma en Simon Terhenne hebben op 27mei jl. namens VHC meegedaan aan de district Zuid selectiedagen in Den Bosch. Dank voor jullie enthousiaste inzet! Simon gaat door naar de 2 e  selectie ronde op 17 juni a.s. VHC wenst Simon wederom veel succes toe. Minke is een mooie ervaring rijker.

Lees verder

Afscheid Peter Baars, Sporter in Beeld Omroep Venlo

Algemeen Nieuws afbeelding

27-5Omroep Venlo, Sporter in Beeld brengt de laatste wedstrijd van VHC keeper Peter Baars in beeld: https://omroepvenlo.nl/nieuws/artikel/sporter-in-beeld-de-laatste-wedstrijd-van-vhc-keeper-peter-baars-35/ Gisteren werd afscheid genomen van Peter Baars, keeper van Heren 1, 20 jaar lid van VHC. Van dit feestelijke afscheid van hem en ook van andere 1e team spelers zijn mooie foto's te zien op

Lees verder

KNHB speeldata Hoofd/Promotie/Overgangs/1e klasse

KNHB Nieuws afbeelding

17-5De KNHB heeft deze week de Speeldagenkalenders 2019-2020 voor de Hoofdklasse, Promotieklasse, Overgangsklasse en 1e Klasse bekendgemaakt. Klik eerst op <Lees Verder> en dan op de link: KNHB Speeldagenkalender Landelijk .

Lees verder

Hulp gevraagd: vrijwilligers voor Roze zaterdag 29 juni

Algemeen Nieuws afbeelding

17-5 Er wordt hulp gevraagd van vrijwilligers voor Roze zaterdag in Venlo op 29 juni. Onderstaand de oproep vanuit de organisatie. Vanuit VHC vermelden we er nog bij dat de vergoeding volledig ten goede komt aan het team dat helpt.


Beste clubs en verenigingen,
 

Lees verder

Samenwerking VHC & Funqtio Fysiotherapie

Algemeen Nieuws afbeelding

16-5 Sinds het seizoen 2018-2019 is er een nieuw samenwerkingsverband ontstaan tussen de Venlose Hockey Club en Funqtio Fysiotherapie. Door deze samenwerking staan er elke week sportfysiotherapeuten van Funqtio Fysiotherapie klaar om sportblessures van alle leden van VHC te screenen, onderzoeken en indien nodig te behandelen. Deze sportfysiotherapeuten zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk

Lees verder

Uit onze rijke historie: hockeyclubs rondom Venlo

Algemeen

13-5 Het is wellicht nu een moment om een overzicht te geven van hockeyclubs in en rond Venlo. VHC werd opgericht in 1928 zoals we allemaal wel weten. Ook is bekend dat al voor de oprichting in Venlo gehockeyd werd buiten clubverband. Deze jongelui speelden tegen clubs uit de buurt, met name tegen clubs in Duitsland. Daar waren al lang meerdere clubs zoals Viersen (1896) Krefeld (1890)

Lees verder

Nieke Laumans en Oliver Kurtz coachen D1 en H1

Algemeen Nieuws afbeelding

10-5 PERSBERICHT , Venlo 10-05-2019:  Nieke Laumans nieuwe coach van VHC Dames1 - Oliver Kurtz blijft coach van VHC Heren1.  Het bestuur van de Venlose Hockey Club heeft vandaag met genoegen bekend gemaakt dat twee VHC-routiniers de eerste elftallen van de hockeyclub gaan leiden in het nieuwe hockeyseizoen 2019-2020.
 

Lees verder

Informatieavond Samenwerkende Hockeyverenigingen

Algemeen Nieuws afbeelding

16-4 Op donderdag 28 maart jl. heeft de informatieavond plaatsgevonden, waarbij alle leden zijn geïnformeerd over de huidige stand van zaken met betrekking tot de samenwerking tussen de drie hockeyverenigingen van de gemeente Venlo. Bij alle verenigingen is de avond positief verlopen. In de bijlage treft u een hand-out met daarin de highlights van deze avond. 

Lees verder

Uit onze rijke historie: Onze clubhuizen in de loop der tijd

Algemeen Nieuws afbeelding

11-4 Vorige keer hebben we een overzicht laten zien van onze velden, nu dan de clubhuizen die VHC heeft "bewoond” in de afgelopen 90 jaren.

Aanvankelijk was er helemaal geen clubhuis, niet toen VHC bij de Bovenste Molen speelde en ook niet bij Vos en bij Dings in Genooi. Omkleden deed men thuis en van een was- of douchegelegenheid was geen sprake.

Lees verder

Inschrijven voor familietoernooi vóór 8 april!

Algemeen Nieuws afbeelding

2-4 Heb je nog niet ingeschreven? Doe dit dan snel! 22 JUNI 2019 organiseert 'Dames Veteranen A' het Rabobank VHC Familie Hockeytoernooi
Vanaf 11 maart mag iedere familie zich inschrijven!
Inschrijven doe je door een mail te sturen naar  [email protected] . Vermeld hierbij:

Lees verder

Nieuwe aanpak selectie D-jeugd

Junioren Nieuws afbeelding

1-4 In samenspraak met adviezen vanuit de KNHB, gaat VHC een nieuwe methode gebruiken voor de selectie van meisjes en jongens tot twaalf jaar, de junioren D-jeugd. Het idee erachter is om te stoppen met momentopnames en selectietrainingen voor de D-jeugd die onnodig stress veroorzaken bij jonge kinderen. Het speelplezier moet voorop staan, de ontwikkeling komt daarna. In het document "

Lees verder

Babylidmaatschap


Instagram

 

Uitslagen

DV A-M.H.C. Deurne DA:8-2
15-juni
JB-1-HOCKEY HEEZE JB1:18-1
JB-2-MHCV JB1:2-5
JC-2-Hockey Geldrop JC2:1-10
MA-1-MHC Boxmeer MA1:3-1
MA-2-HC Horst MA1:2-7
MB-2-HC Horst MB1:1-5
MB-3-MHCV MB3:3-3
MB-4-HC Oranje Rood Oranje-Rood MB10:1-4
MC-1-HC Mierlo MC1:3-2
MC-2-HC Boekel MC1:3-0
MC-3-MHCV MC2:7-5
MD-1-HC Oranje Rood Oranje-Rood MD1:2-1
MD-2-MHCV MD1:0-0
MD-3-R.H.C. Concordia MD2:1-6
12-juni
MB-4-HV Weert MB5:2-4

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO