header foto

Rabobank Kick-Off event voor Junioren & Jongste Jeugd

Algemeen Nieuws afbeelding

11-8Beste allemaal! 
Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur! Het is dus weer tijd voor een gezamenlijk Kick-Off van het nieuwe jeugd seizoen. Het Rabobank Kick-Off event. Dit zal plaats vinden op vrijdag 7 september van 18.00 tot 21.30 uur. 

Lees verder

Start trainingen vanaf 20 augustus!

Jeugd Nieuws afbeelding

6-8Het trainingsschema 2018-2019 is grotendeels afgerond en vanaf vandaag/morgen zichtbaar op de site en in de app. Let op: de trainingen gaan nu nog niet van start. We starten voor de Jongste Jeugd en de Junioren in de week vanaf maandag 20 augustus . Dan beginnen ook de (basis)scholen weer.

Lees verder

Save the date: ALV op 31 augustus 2018

Algemeen Nieuws afbeelding

3-7Op vrijdag 31 augustus vindt de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering plaats in het clubhuis. Noteer deze datum alvast in je agenda! Nadere informatie volgt eind juli.

Lees verder

Infobijeenkomst combiteams D en C

Algemeen Nieuws afbeelding

21-8 Afgelopen zaterdag was er een informatieve en sportieve bijeenkomst van alle jongens D en C combiteams va HCB, THC en VHC op de Herungerberg. De spelers maakten kennis met elkaar en hun teamondersteuning. Er werden praktische zaken besproken en er werd samen getraind.


Lees verder

Party Service Venlo wordt Boelie (Sport Horeca Exploitatie)

Algemeen Nieuws afbeelding

16-8 Met ingang van het nieuwe seizoen 2018-2019 heeft Party Service Venlo haar naam gewijzigd in Boelie (Sport Horeca Exploitatie).
 

Lees verder

Oefenwedstrijden Junioren op 1 september

Junioren Nieuws afbeelding

13-8Op zaterdag 1 september is er in samenwerking met HC Blerick, Tegelse HC, HC Horst en VHC een oefenprogramma opgesteld met twee- en drieluiken. Je vindt het schema onder dit bericht of kies voor klikken op de bijlage bij dit bericht. De wedstrijden zijn in Blerick, Tegelen, Horst en Venlo. Je kunt zelf eenvoudig in het schema opzoeken of en welke wedstrijd(en) er voor jou zijn. De wedstrijden bij

Lees verder

Aangepaste Agenda ALV 31 augustus

Algemeen Nieuws afbeelding

7-8In de bijlage een gewijzigde versie van de Agenda voor de Algemene Leden Vergadering. Deze versie is een aanpassing van de per e-mail aan de leden verzonden agenda. Wijzigingen zijn gemerkt.

Lees verder

Trainingsschema, start jeugdtrainingen en competitie

Algemeen Nieuws afbeelding

6-8 Hopelijk heeft iedereen een fijne zomerperiode gehad en genieten jullie nog van het mooie weer!  Het hockeyseizoen gaat over een tijdje weer van start.  Vanaf maandag 20 augustus (als ook de basisschool weer begint) gaan de Jongste Jeugd en de Junioren weer trainen volgens het trainingsschema. Je vindt het hele trainingsschema op de site (b.v. onder Hockey/Trainingsschema) of

Lees verder

Trainer/coach Heren 1

Algemeen Nieuws afbeelding

31-7  
Afgelopen week heeft Marc Routs in samenspraak met het bestuur van VHC besloten om vanwege gezondheidsklachten het komend seizoen een stapje terug te doen en zodoende meer rust te kunnen pakken. 
 

Lees verder

Uitzonderlijk: Jac Collin (91): 70 jaar lid van VHC

Algemeen Nieuws afbeelding

25-7 Wegens zijn 70-jarig lidmaatschap werd aan Jac Collin op maandag 18 juli 2018 de VHC-speld met-in-goud-70 opgespeld.
70 jaar lid: een primeur
Jac werd op 8 juni 1948 lid van VHC. Hij maakte deel uit van de Golden Wonder Boys uit de jaren ’40 en ’50. Met dat team werd hij drie keer landskampioen en elf keer Kampioen van het Zuiden.

Lees verder

Status Update HCB/THC/VHC

Algemeen Nieuws afbeelding

12-7 Beste leden,  De afgelopen maanden hebben de gemeente en drie hockeyverenigingen in Venlo een aantal maal op zeer constructieve wijze met elkaar gesproken om, zoals dit werd geformuleerd, "een stip aan de horizon” te bepalen omtrent de mogelijkheden voor een vorm van samenwerking. Aanleiding hiervoor was dat de verenigingen geconfronteerd werden met een stevige budgettaire uitdaging

Lees verder

Opening VHC Clubshop

Algemeen Nieuws afbeelding

5-3 Met ingang van deze week is in de gang van het clubhuis, in samenwerking met Gunneman Sports, de VHC Clubshop geopend!  Tijdens de reguliere openingstijden van het clubhuis bestaat er de mogelijkheid om Clubkleding en noodzakelijke hockeyaccessoires aan te schaffen. Lees verder

Jeroen Bakkers kandidaat voorzitter VHC

Algemeen Nieuws afbeelding

24-2 Het bestuur van de Venlose Hockey Club zal Jeroen Bakkers voordragen als nieuwe voorzitter. Jeroen volgt daarmee Leopold Hermans op die enkele weken geleden bekend maakte geen nieuwe termijn te ambiëren als voorzitter. Jeroen heeft een lange staat van dienst bij VHC. Naast het feit dat hij op het hoogste landelijke niveau speelde bij Heren1 was hij al eerder secretaris van

Lees verder

Heren 1

Heren 1 - Oefenwedstrijd
Datum zondag 26-8 Spelen 11:30

Dames 1

Dames 1 - Oefenwedstrijd
Datum zaterdag 25-8 Spelen 15:30

Babylidmaatschap


Instagram

 

Uitslagen

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO