VHC Oktoberfest 5. November

Party Service Venlo

Warming Up App


Oefeningen voor elk team/niveau
Babylidmaatschap

Een babylid aanmelden?: [email protected]l

babyclub

Studentenhockey

terug naar vorige scherm
Eerste Rabobank VHC shirt overhandigd

13-9-2017 | 

Rabobank Venlo e.o. verlengt haar jarenlange sponsorovereenkomst met een clubsponsorovereenkomst. De komende 5 jaar zal de Rabobank Venlo e.o. preferred supplier zijn in de shirtsponsoring van de Venlose Hockeyclub. Het eerste sponsorshirt wordt woensdag 13 september overhandigd.


Op de foto: Bart van Zijl, directeur Private Banking Rabobank Venlo e.o. overhandigt het eerste Rabobank VHC shirt symbolisch aan Jeroen Bakkers, Stichting Venlose Hockey Club. Rechts Hugo Gunneman, eigenaar van Gunneman Sports waar het VHC tenue te verkrijgen is.

 

Clubsponsor Rabobank Venlo e.o.

Het eerste herenelftal van VHC werd al eerder gesponsord door Rabobank Venlo e.o.. Het bedrijf heeft haar sponsorovereenkomst uitgebreid naar een clubsponsorovereenkomst, waarbij alle leden van de Venlose Hockeyclub wedstrijdshirts dragen met Rabobank e.o. als hoofdsponsor. Daarnaast zal het bedrijf haar naam verbinden aan een vijftal evenementen van de club en het nieuwe beleidsplan van VHC gaan steunen. Een van de pijlers in het beleidsplan is breedtesport, waarbij Rabobank Venlo e.o. bijdraagt door lidmaatschappen te gaan faciliteren aan financieel kansarme kinderen en jeugd.

 

Kledinglijn Venlose Hockeyclub

Voor de Venlose Hockeyclub is het de eerste keer in de clubgeschiedenis dat een clubsponsor op deze manier bijdraagt en alle VHC-leden uniforme wedstrijdtenues gaan dragen. Voorzitter Leopold Hermans: ‘Zowel de Rabobank Venlo e.o. als wij stellen het verenigingsleven en de verenigingscultuur centraal. Met elkaar willen we de vereniging versterken.’

Met ingang van dit seizoen, zullen alle teams van de Venlose Hockeyclub in de complete nieuwe kledinglijn van het Nederlandse lifestyle hockeymerk The Indian Maharadja gaan spelen. De nieuwe kledinglijn wordt geleverd via retailpartner en hockeyspecialist Gunneman in Eindhoven.

 

Presentatie thuisshirt

Woensdag 13 september wordt het thuisshirt gepresenteerd aan de leden van de Venlose Hockeyclub. Ieder spelend lid krijgt een wedstrijdshirt, zodat bij de start van de competitie alle leden bijdragen aan de nieuwe, uniforme uitstraling en beleving van de club. Hermans: ‘Wij zijn er trots op dat de Rabobank Venlo e.o. de hockeysport zo duidelijk blijft omarmen. Ontzettend dankbaar zijn wij met de toezegging van de shirtsponsoring. De sponsorstrategie van Rabobank sluit naadloos aan op onze strategie 2017-2022, waarbij wij als hockeyclub een duidelijke visie, & (en) ambitie beschrijven voor zowel de prestatiesport als de breedtesport.’Rabobank Venlo e.o. verlengt haar jarenlange sponsorovereenkomst met een clubsponsorovereenkomst. De komende 5 jaar zal de Rabobank Venlo e.o. preferred supplier zijn in de shirtsponsoring van de Venlose Hockeyclub. Het eerste sponsorshirt wordt woensdag 13 september overhandigd.

 


 
 

VHC Venlo APP
Apple Store Google Store
 
Statistieken
Nu online 112Vandaag jarig
Nicky Deinum
Uitslagen
15-oktober
D1-HCAS D1:2-1
D2-V.M.H.C. Basko D3:4-1
D3-HC Oranje Rood D11:1-4
H1-HCAS H1:3-2
H2-HV Meerssen H2:10-2
HJ1-HC Eindhoven HJ1:5-2
HV A-HC Helmond HD:1-5
14-oktober
JB-1-MHC MEP JB1:0-1
JB-1-MHC MEP JB1:0-1
JB-1-V.M.H.& C.C. M.O.P. JB1:1-3
JB-1-V.M.H.& C.C. M.O.P. JB1:0-0
12-oktober
DV A do-Union DDC:0-0
Party Service Venlo Cup
1. Meisjes B2
2. Heren 2
3. Jongens D1
4. Meisjes D3
5. Heren Jong 1
hele Party Service Venlo Cup competitie
Keeperscompetitie
Flip Curvers 
Sophie Driessen 
Danee Dings 
Bastien van Berlo 
Maud Baeten