header foto
Junioren

Aanmelden Hockeyschool Venlo 2010-2011

23-9-2010

Alle A, B en C spelers hebben een email ontvangen met informatie over de Hockeyschool Venlo. Het vorige schooljaar heeft het Valuascollege in samenwerking met de Venlose Hockey Club de 'Hockeyschool Venlo' opgestart. Ruim veertig deelnemers kwamen tien weken lang elke woensdag- of donderdagochtend vóór schooltijd om 06.45 uur naar sporthal Craneveld om zich verder te ontwikkelen in het zaalhockey. De Hockeyschool Venlo was een succes. De jeugdige hockeyers hebben zich goed ontwikkeld en de opkomst en beleving op de vroege uurtjes was ontzettend goed. Vanuit alle kanten is het idee van de Hockeyschool goed ontvangen. 

 

Door het succes van de Hockeyschool Venlo 2009-2010 is besloten om dit initiatief een vervolg te geven in het schooljaar 2010-2011. Dit gaat gebeuren in een iets andere vorm en met een toevoeging richting het veldhockey.

 

Je hebt nog uiterlijk tot volgende week vrijdag 1 oktober de mogelijkheid om je aan te melden. En let op: VOL = VOL!!! De aanmeldingen stromen binnen, dus ben er snel bij als je ook nog mee wil doen aan!!!

 

In de bijlage is de brief met informatie, de planning en het aanmeldformulier toegevoegd.

 

We hopen jullie met velen te mogen ontvangen bij de Hockeyschool Venlo.

 

Met vriendelijke groet,

 

Marc Routs - Valuascollege / hockeytrainer

Joost Cornet - Venlose Hockey Club / technische commissie

Henk Brandsma - Oud-docent / Oud-hockeytrainer

Renée Vercoulen - Sportconsulent Herungerberg Bijlage

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO