header foto
Algemeen

Hartelijk welkom

31-1-2007

Hartelijk welkom op jullie eigen nieuwe website van de Venlose Hockey Club,

Zoals jullie zien is dit de nieuwe website van de Venlose Hockey Club! Deze site is tot stand gebracht in samenwerking met LISA ons nieuwe digitale informatiesysteem wat VHC  vanaf nu gaat gebruiken. Op deze site vinden jullie alle nieuwe informatie over jullie club: standen, wedstrijdschema's, fluitbeurten en bardiensten staan hier allemaal op en jullie kunnen voor nog meer informatie inloggen met jullie unieke inlognaam en wachtwoord. Als je inlogt kun je infomatie uitwisselen en de club houdt jullie door middel van deze site op de hoogte van alles wat reilt en zeilt binnen de VHC. Evenementen, fluitbeurten, bardiensten krijg je automatisch door via een email.

Om de communicatie optimaal te laten verlopen, vragen wij jullie om je eigen profiel compleet te maken. In je profiel kun je al je persoonlijke informatie kwijt, zoals bijvoorbeeld je emailadres en mobiele telefoonnummer. Deze informatie is alleen te zien voor leden van je eigen club en niet te zien door derden.

Onder "MEDEDELINGEN" en dan "HELPDESK LISA" in het rechtermenu kun je lezen hoe je eigen profiel aangepast kan worden. Voeg bijvoorbeeld ook een foto toe, leuk toch!

Ik hoop dat jullie veel (informatie)plezier gaan beleven aan deze site!

Met vriendelijke groet,

Max Curvers, LISA-commissie