header foto
Junioren

Inhaalprogramma junioren 11 december

4-12-2010 Als gevolg van het slechte weer zijn er voor veel Venlose teams inmiddels al drie wedstrijden niet gespeeld. Bij de bepaling van de indeling in de lentecompetitie zal de bond daar rekening meehouden. Hieronder de belangrijkste informatie van de bond.
Inhaalprogramma junioren zaterdag 11 december 2010
Het wedstrijdschema van het inhaalprogramma is terug te vinden op de site van de Venlose Hockey Club. Voor alle thuiswedstrijden zijn de tijden inmiddels vastgesteld. Deze eerste wedstrijden beginnen om 11.00u en de laatste wedstrijden zullen om 16.15u beginnen. De tijden voor enkele uitwedstrijden volgen zo spoedig mogelijk. Alle teams spelen deze dag een wedstrijd.

Beslissing tot afgelasten
De beslissing om het programma van 11 december centraal af te gelasten wordt op donderdag 9 december genomen door de KNHB. Daarnaast kan het zijn dat wij zelf wedstrijden afgelasten indien de veldcondities dusdanig slecht zijn.

Niet-gespeelde wedstrijden
De junioren spelen geen volledige competitie. Het is niet haalbaar om alle wedstrijden in te halen. De competitieleiding zal met de stand op 15 december de herindeling voor de lentecompetitie gaan maken. De problemen die eventueel kunnen ontstaan bij beslissingen bijvoorbeeld in de Topklasse, dan wel Sub-Topklasse worden nader bekeken en er wordt naar een eventuele oplossing gezocht. Dit gebeurt in samenspraak met de KNHB en de wedstrijdsecretariaten van de clubs.

Jongste Jeugd Wedstrijden
Deze wedstrijden worden niet ingehaald.

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO