header foto
Junioren

VHC-jeugdhockeykamp 2011!

Nieuws afbeelding 12-1-2011

Ook dit jaar zal het ouderwetse, altijd zo gezellige Jeugd Hockeykamp voor D- en C-jeugdleden (dus ook de jongens die vervroegd in de B spelen, maar nog de C-leeftijd hebben) weer plaatsvinden op VHC van 11 t/m 14 juli 2011. We zijn er misschien wat vroeg bij, maar uit ervaring weten we dat de meeste ouders rond deze tijd al beginnen met het plannen van de zomervakantie. Als D of C speler / speelster mag je het VHC-jeugdhockeykamp natuurlijk niet missen. Houd daarom maandag 11 juli t/m donderdag 14 juli (eerste week van de zomervakantie) vrij in jullie agenda. De kosten voor dit kamp zullen € 95,- bedragen.

 

Het kamp is speciaal voor de jeugd van VHC, waardoor je bijna alle kinderen kent die op het kamp aanwezig zijn. De kinderen slapen in tenten op het grote grasveld. Er zal veel gehockeyd worden met o.a. clinics van tophockeyers, maar we gaan ook genoeg andere leuke activiteiten doen. De nachtspellen en de fantastische BBQ en gala-avond zullen we dit jaar niet overslaan!

 

Meer informatie zal snel volgen, maar houd deze data vrij want dit mag je niet missen! Voor vragen kunt u altijd terecht door een mailtje te sturen naar [email protected]

 

Wij hebben er in ieder geval al heel veel zin in!

 

Namens alle leiders van het VHC-jeugdkamp 2011,

Julie Teeuwen en Milou Snijders

 

Voor foto’s van voorgaande jaren kun je terecht op: 

www.hyves.nl/hyves/7314139/Hockeykamp_Venlo/

www.vhcfeest.nl 

www.mijnalbum.nl (ga naar: Openbare albums, Sport, Hockey, Limburg, Venlo, Herungerberg)
 

Gerelateerde nieuwsberichten

Invalbeleid Junioren

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO