header foto
Junioren

Reglement aanmelden toernooien 2011

24-3-2011

Aan het eind van het seizoen willen wij alle teams weer in de gelegenheid stellen om op toernooi te gaan. Wij stellen voor dat spelers en speelsters zelf actief op zoek gaan naar een geschikt toernooi, omdat wij van mening zijn dat jullie dit minstens net zo goed kunnen als wij, al dan niet samen met jullie coach. Het is uiteraard wel van belang om met ons te overleggen wanneer je een geschikt toernooi gevonden hebt, omdat er wel aan enkele voorwaarden dient te zijn voldaan alvorens jullie op toernooi kunnen gaan. Deze voorwaarden zijn terug te vinden in de bijlage bij dit bericht.

 

De definitieve inschrijving wordt gedaan door het jeugdbestuur. Hierbij controleren wij of er aan alle voorwaarden is voldaan. Zolang er niet aan alle voorwaarden is voldaan, kan er niet ingeschreven worden!

 

Het jeugdbestuur
P.S. In een apart bericht op de site staan links naar door ons ontvangen toernooi informatie.

 

Onderstaand geven we jullie links naar bij ons ontvangen toernooi informatie.

 

MHC Liberty Springbreak Toernooi voor A-teams van 10-12 juni 2011: http://www.vhcvenlo.nl/files/library/springbreak a-toernooi 2011.pdf

 

HIC D-toernooi de Wolvenpot wordt op 28 mei gehouden. Voor meer informatie:
 
Maastricht C/D toernooi in juni 2011:

http://www.maastrichtsehockeytoernooien.nl/index.html

 

Een link naar alle bij de KNHB bekende toernooien:

http://www.knhb.nl/kalender/toernooien/cDU805_Toernooien.aspx

 

Senioren: Op 24, 25 en 26 juni 2011 organiseert MHC Goirle het Mardi Gras Toernooi. Het is een recreatief senioren toernooi. Het thema van het Mardi Gras Toernooi is zomer carnaval.

Meer informatie over het toernooi is te vinden op mardigras.mhcgoirle.nl.

 

Op 7 mei 2011 organiseert de Keeperclub van HC Zeewolde een unieke Fast Forward keepersclinic met medewerking van diverse bekenden uit de hockeywereld. Via de link vind je de leaflet:http://www.vhcvenlo.nl/files/library/keepersclub hc zeewolde.pdf

 

Bijlage

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO