header foto
Junioren

VHC-jeugdhockeykamp

Nieuws afbeelding 17-3-2011

VHC-jeugdhockeykamp 2011! Het komt eraan.....!! Zoals jullie allemaal weten zal ook dit jaar zal het ouderwetse, altijd zo gezellige Jeugd Hockeykamp voor D- en C-jeugdleden (dus ook de jongens die vervroegd in de B spelen, maar nog de C-leeftijd hebben) weer plaatsvinden op VHC. Nog even en dan is het zo ver! Over een paar weken kun je inschrijven voor dit mega gezellige hockeykamp. Houd je mail dus goed in de gaten, want informatie over de inschrijving zal snel volgen. 

 
Als D of C speler / speelster mag je het VHC-jeugdhockeykamp natuurlijk niet missen. Houd daarom maandag 11 juli t/m donderdag 14 juli (eerste week van de zomervakantie) vrij in jullie agenda. De kosten voor dit kamp zullen €95,- bedragen.

 

Het kamp is speciaal voor de jeugd van VHC, waardoor je bijna alle kinderen kent die op het kamp aanwezig zijn. De kinderen slapen in tenten op het grote grasveld. Er zal veel gehockeyd worden met o.a. clinics van tophockeyers, maar we gaan ook genoeg andere leuke activiteiten doen. De nachtspellen en de fantastische BBQ en gala-avond zullen we dit jaar niet overslaan!

 

Meer informatie zal snel volgen, maar houd deze data vrij want dit mag je niet missen! Voor vragen kunt u altijd terecht door een mailtje te sturen naar [email protected]

 

Wij hebben er in ieder geval al heel veel zin in, hopelijk jullie ook!

Namens alle leiders van het VHC-jeugdkamp 2011,

Julie Teeuwen en Milou Snijders

 

Voor foto’s van voorgaande jaren kun je terecht op: 

www.hyves.nl/hyves/7314139/Hockeykamp_Venlo/

www.vhcfeest.nl 

www.mijnalbum.nl (ga naar: Openbare albums, Sport, Hockey, Limburg, Venlo, Herungerberg

Gerelateerde nieuwsberichten

Invalbeleid Junioren

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO