header foto
Jongste Jeugd

Instuif Herungerberg op 13 april

Nieuws afbeelding 13-4-2011

Woensdagmiddag 13 april is er van 14.30 tot 16.30 uur een Instuif op ons sportpark. Op initiatief van het Sportbedrijf van de Gemeente Venlo i.s.m. studenten van de Gilde Opleiding wordt er op een leuke manier de mogelijkheid geboden om aan 5 sporten te proeven:  Voetballen, skaten, paardrijden, honkballen en natuurlijk hockeyen. Kinderen van 4 t/m 10 kunnen onder begeleiding van de sportstudenten op een leuke en afwisselende manier aan alle sporten meedoen.

Een uitgelezen mogelijk om je oriƫnteren. Alle Jongste Jeugdleden kunnen meedoen, maar zij mogen ook hun vriendjes, vriendinnetjes, klasgenoten, broertjes, zusjes meenemen.

Heb je een neefje die eigenlijk ook wil hockeyen, nodig hem uit. Heb je een buurmeisje dat niet bang is voor de honkbalknuppel, zet haar achter op de fiets. Is je broertje gek van dieren? In galop de Herungerberg op!

En je tante, buurvrouw of je eigen vader hoeft niet koken, want voor 3 euro kun je na afloop van de Instuif pannenkoeken eten in het Clubhuis van VHC.

 

In de bijlage de flyer. Er volgt nog meer info de komende weken.
 
Bijlage

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO