header foto
Junioren

Schoolhockeytoernooi groot succes

Nieuws afbeelding 19-4-2011
Vrijdag 15 april vond er weer een voorronde plaats van de Shell Schoolhockeycompetitie. Op de velden van VHC streden teams in de categorie meisjes-jong en meisjes-oud om een plek in de finale van vrijdag 10 juni te Amsterdam. Er deden teams mee van Limburgse en Brabantse scholen. Ook het Valuascollege en het Blariacumcollege werden vertegenwoordigd.
De gehele dag waren er wedstrijden op de velden van VHC onder leiding van een groot aantal vrijwillige scheidsrechters; Ger de Jong (HC Blerick), Deen Wevers (HC Blerick), Anne-Marie Cabooter, Renée Backus, Inge van Eil, Henriëtte Bosch, Mark Peeren, Theo Beker (Civicum), Elma de Laat, Hans Klaassen, Max Kuipers (HC Blerick), Math Baeten en Elmar van Herwaarden. Mede dankzij hen kon de jeugd strijden om de finaleplaats in Amsterdam. Het was een mooie sportieve dag en de EHBO, Denny de Keizer, kreeg gelukkig geen hele ernstige verwondingen te zien.
 
Onder de zomerzon leverde deze dag ook nog eens een Venloos succes op. In de categorie meisjes-jong won Valuascollege 1 onder leiding van Joost Cornet de finale van het Elzendaalcollege uit Boxmeer. In de categorie meisjes-oud was Trivianum Scholengroep uit Sittard onder leiding van Paolo Icario in de allebeslissende strafballenserie te sterk voor het Lyceum Schöndeln uit Roermond. Het Valuascollege en de Trivianum Scholengroep zullen op 10 juni in Amsterdam laten zien dat er uit het zuiden van het land sterke teams komen.
Wij bedanken nogmaals alle scheidsrechters en teams en hopelijk tot volgend jaar!
 
Organisatie Shell Schoolhockeytoernooi -Venlose Hockey Club
Dieuwke Baeten
Manon Baeten
Charlotte Cornet
Bas Linssen
 
Het team van het Valuascollege:
 
Enkele vrijwillige scheidsrechters genieten van hun welverdiende rust: 

Reacties


Jean-Paul van Haeff

30-10-2013 @ 14:36:08 |SsAFIyyZGLTFCvH

Fieke de Greeff

2-3-2014 @ 21:21:13 |CgOAjcMyJMdKFyLR

Wieta Lennaerts

26-3-2014 @ 12:11:54 |lBJMJwJqpzIZAjs

Reageer op het nieuws


Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO