header foto
Junioren

VHC-jeugdhockeykamp 2011!

Nieuws afbeelding 11-5-2011

Je kunt je al aanmelden voor het ouderwetse, altijd zo gezellige Jeugd hockeykamp in de eerste week van de zomervakantie. Op maandag 11 juli is het namelijk alweer zo ver!! Dan gaan we weer van start met het VHC-hockeykamp 2011! Dit kamp is bedoeld voor alle kinderen uit de D- en C-jeugdteams (ook de jongens die vervroegd in de B spelen, maar nog de C-leeftijd hebben) van VHC en zal duren tot en met donderdagmiddag 14 juli. De kosten van het kamp bedragen € 95,--. In de bijlage (of hier onder) vind je de inschrijfgegevens.

 

Wat we allemaal gaan doen moet een beetje geheim blijven maar hier alvast een paar kleine hints. De kinderen blijven slapen in tenten op het grote grasveld, we zullen veel gaan hockeyen maar ook veel andere leuke activiteiten gaan doen. Er zullen o.a. clinics gegeven worden door tophockeyers, we gaan zwemmen, er zullen nachtspelen zijn, we krijgen heerlijk te eten en ook de BBQ en gala-avond zullen we dit jaar niet overslaan!

 

Daarnaast is dit kamp speciaal voor de jeugd van VHC, je kent dus bijna alle kinderen die op het kamp aanwezig zullen zijn. Heb je er al zin in? Schrijf je dan snel in.

Hoe? Stuur een mail naar [email protected] met de volgende gegevens:

- Naam:..................
- Adres:.................. 
- Telefoonnummer (thuis en/of mobiel):....................
 
- Geslacht:

- Leeftijd: ......
- Team: ........
- Allergie ja/nee.....................................
- Vegetarisch ja/nee................................
- Maat T-shirt: XL - L - M - S   

 

Je mail wordt zo snel mogelijk in behandeling genomen. Hierop zul je een mail terug krijgen met daarin alle verdere informatie. Voor eventuele vragen kun je ook altijd mailen naar [email protected]

 

Wij hebben er in ieder geval al heel veel zin in!

 

Namens alle leiders van het VHC-jeugdkamp 2010
Milou Snijders en Julie Teeuwen
Bijlage

Gerelateerde nieuwsberichten

Geen VHC-Jeugdhockeykamp 2020

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO