header foto
Junioren

Bokkerijders - Limburgse Hockey Kampioenschappen 2011

Nieuws afbeelding 15-8-2011

Dit jaar vinden voor de 21e keer de Limburgse kampioenschappen plaats. Zoals elk jaar zijn ook deze editie de vijf beste teams uit het seizoen 2010-2011 bij de meisjes A, jongens A en dames en heren standaardteams te bewonderen. Al 21 jaar lang hebben de Limburgse Hockeyclubs ons ontvangen. In 1991 de eerste keer in Venlo en nu de eenentwintigste keer in Roermond op de velden van R.H.C. Concordia.

De organisatie van deze kampioenschappen is voor de Bokkerijders dan ook alleen mogelijk als wij te gast mogen zijn bij een van de Limburgse hockeyclubs die over een daarvoor bij uitstek geschikte accommodatie beschikken. Dit jaar organiseren wij met veel plezier deze kampioenschappen op de velden in en rond het schitterende clubhuis van R.H.C. Concordia te Roermond. Centraal in ons schone Limburg een mooie ambiance om het seizoen te starten.

Op het moment van schrijven beginnen net de dames landenteams te spelen om de Champions Trophy. Mooie en spannende wedstrijden en evenzo mooie doelpunten. Wij hopen dat de aan de Limburgse Kampioenschappen deelnemende teams hier inspiratie uit putten in hun spel en ons hockey liefhebbers schitterend hockey zullen laten zien.

Zaterdag 27 augustus spelen de meisjes en jongens A en zondag 28 augustus gaan de dames en heren standaardteams de strijd aan. Wij hopen dat u (groot)ouders, broers, zussen en andere liefhebbers allemaal in groten getale naar de velden van R.H.C. Concordia komt om van Limburgs best te komen genieten en gezamenlijk de Limburgse Hockeykampioenschappen te vieren.

Met dank aan R.H.C. Concordia dit jaar voor de medeorganisatie en het beschikbaar stellen van hun accommodatie wensen wij de deelnemende teams een prestatief, succesvol en sportief Limburgs kampioenschap!

Namens de Bokkerijders,

Peter Jager,  voorzitter.

In de bijlage het complete infoboekje over de Limburgse Hockey Kampioenschappen 2011
 
Bijlage

Gerelateerde nieuwsberichten

Invalbeleid Junioren

Agenda

18-12 Bestuursvergadering

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO