header foto
Jongste Jeugd

Succesvolle Zaalhockeyclinic Jongste Jeugd

Nieuws afbeelding 12-12-2011

Afgelopen zondagmorgen stonden 51 gezinnen vroeg naast hun bed. Hun Jongste Jeugd-dochter/zoon trad om 9.15 in Sporthal Rijnbeek aan voor een 2 uur durende zaalhockeyclinic. Deze clinic werd georganiseerd door Patrick Jeuken, Pim Lommen en de gehele selectie van Dames 1. En het was een groot succes! De Dames-1 speelsters wisten met veel enthousiasme de E en F spelers twee uur lang te boeien, zodat vermoeidheid geen vat kreeg op de toekomstige zaalsterren. De grote groep enthousiastelingen werden verdeeld in verschillende groepjes van hun gelijke sterkte en liepen een carrousel van diverse spelvormen.

 

In de rust via kleedlokaal 1 de zaal uit, limo drinken en via kleedlokaal 3 weer terug en weer aan de slag. En als uitsmijter kregen alle E&F-ers een heus Certificaat uitgereikt door Dames 1.

 

Met een applaus voor de kinderen, alsook voor Dames 1 en de beide trainers werd een mooie en leuke kennismaking met het zaalhockey afgesloten. In de zaal en op de tribune klonken al geluiden om de Jongste Jeugd op structurelere basis met zaalhockey kennis te laten maken, want in de zaal groeien de technische vaardigheden waar je bij staat. Wordt vervolgd als het aan de Jongste Jeugd ligt.

 

Bedankt organisatie en uitvoering!!
 
 

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO