header foto
Junioren

Mönchen-Gladbach - Hockeyschool Venlo

Nieuws afbeelding 12-12-2011
Op vrijdagavond 9 december jl. reisde een meidenteam van de Hockeyschool Venlo af naar Mönchen-Gladbach voor het spelen van een eigen internationale wedstrijd en het bezoeken van een topzaalhockey-wedstrijd. De van Gansewinkel Hockeyschool is een initiatief van het Valuascollege en VHC, waar zoveel mogelijk jeugdige hockeyers/sters van de drie Venlose campussen de mogelijkheid geboden wordt zich verder te ontwikkelen in het hockeyspel.

Via de Venlosche Hockey Club, die al jaren een goed contact onderhoud met GHTC uit Mönchen-Gladbach, kon het meisjesteam van de van Gansewinkel Hockeyschool een voorwedstrijd spelen tegen de MC1 van GHTC Mönchen-Gladbach. De wedstrijd werd met 3-2 verloren, maar de Venlose meiden speelden een goede wedstrijd. De Venlose doelpunten werden gemaakt door Fabienne van Rhee en Joany Giessen. Vervolgens werd er gekeken naar een geweldige herentopwedstrijd in de 2. Bundesliga, GHTC Mönchen-Gladbach - Club Raffelberg (11-4). De meiden beleefden een sportieve topavond en stapten voldaan weer de auto in, richting Venlo.

 
Op de foto, onder: MC GHTC Mönchen-Gladbach
Boven: Meisjes van Gansewinkel Hockeyschool (v.l.n.r.) Moon Traa, Joany Giessen, Anouk van Wijlick, Rianne Killaars, Jamie van Soest, Maaike Thijssen, Fabienne van Rhee en Pien Boom

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Invalbeleid Junioren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO