header foto
Junioren

VHC-jeugdhockeykamp 2012!

Nieuws afbeelding 19-12-2011

Ook dit jaar zal op "d’n berg” het VHC-jeugdhockeykamp plaatsvinden in de eerste week van de zomervakantie. We zijn er wat vroeg bij, maar uit ervaring weten we dat de meeste ouders / verzorgers rond deze tijd beginnen met het plannen van de zomervakantie. Op maandag 2 juli is het namelijk alweer zo ver, dan gaan we van start met het VHC-hockeykamp 2012! Dit kamp is bedoeld voor alle kinderen uit de D- en C-jeugdteams van VHC (ook de jongens die vervroegd in de B spelen, maar nog de C-leeftijd hebben) en zal duren tot en met donderdagmiddag 5 juli. De kosten van het kamp bedragen € 95,--.

 

Wat we allemaal gaan doen moet een beetje geheim blijven maar hier alvast een paar kleine hints; jullie slapen in tenten op het grote grasveld, er worden clinics gegeven door tophockeyers en jullie zullen met je teamp strijden in spannende wedstrijden om de eeuwige roem van het VHC-hockeykamp 2012!! Maar ook de nachtspellen, fantastische BBQ en gala-avond zullen we dit jaar niet overslaan! Daarnaast is dit kamp speciaal voor de jeugd van VHC, je kent dus bijna alle kinderen die op het kamp aanwezig zullen zijn.

Meer informatie wat betreft de inschrijving e.d. zal binnenkort volgen. Houd alvast 2 t/m 5 juli vrij want als D of C speler / speelster wil je het hockeykamp 2012 natuurlijk niet missen! Voor eventuele vragen kunt u gerust mailen naar [email protected] 
 

Voor nu wensen we u allen alvast een Vrolijk Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar toe!

 

Namens alle leiders van het VHC-jeugdkamp 2012,

Julie Teeuwen en Milou Snijders

 

Foto’s van het hockeykamp 2011 zijn te bekijken via de volgende links:
 

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO