header foto
Junioren

A & B toernooi BOOTCAMP

Nieuws afbeelding 19-4-2012
Speel jij in een A- of een B-team? En heb je zin in een spetterend toernooi in een spannende omgeving. Ga de uitdaging aan en schrijf in voor BOOTCAMP in het 'Stedje van Lol en Plezeer'!
 
Bootcamp Training is begin deze eeuw ontstaan in de Verenigde Staten, een sportmethodiek gebaseerd op de trainingsroutine van het Amerikaanse leger. Deze cardiovasculaire en spierversterkende full body workout is voor mannen en vrouwen en alle fitnessniveaus. Hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur. Conditie, kracht, souplesse en explosiviteit. En dat zonder toestellen. Lekker in de buitenlucht, back to basics.
 
Venlo, Locatie Herungerberg. Datum 22, 23 en 24 juni 2012. VHC brings BOOTCAMP to Venlo. Of, eigenlijk beter gezegd, VHC brengt de leuke onderdelen van BOOTCAMP naar Venlo die gevangen worden in de laatste regel van de inleiding: lekker in de buitenlucht, back to basics! We beperken alle workouts tot leuke potjes hockey en we bekronen de resultaten met twee uitbundige feestavonden in ons prachtige clubhuis alsof ieder team wereldkampioen geworden is.


 
Het klinkt misschien vreemd maar op een hockeytoernooi moet ook worden geslapen. Daarvoor zal een waar tentenkamp worden opgeslagen op het sportpark. Dit kan in eigen tenten maar wat natuurlijk veel leuker is om met je team de nacht door te brengen in een grote legertent. Deze tenten worden tegen een geringe vergoeding door VHC ter beschikking gesteld.
 
Meer info op:
www.vhcbootcamp.nl

 

 

 

 

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Invalbeleid Junioren

Agenda

18-12 Bestuursvergadering

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO