header foto
Junioren

KNHB Sportiviteit & Respect

Nieuws afbeelding 10-2-2012

Maart wordt DÉ maand van Sportiviteit & Respect. Er vinden diverse acties plaats voor verschillende doelgroepen. Zo heeft de KNHB voor de A/B/C jeugd een te gekke prijsvraag actie bedacht! Voor deze actie bieden wij jullie alle informatie en materialen aan om deze actie binnen de vereniging uit te rollen! Graag willen wij jullie met dit bericht alvast eerste informatie geven over deze actie, zodat jullie weten wat er aan gaat komen en hoe de actie geactiveerd kan worden binnen de vereniging.

 

Voor wie is deze actie?

Help ons om positief gedrag te stimuleren bij A/B/C jeugd en hun begeleiders op én rondom het veld. We willen jeugdteams bewust maken van sportief gedrag voor, tijdens en na de wedstrijd. Het aantal rode en gele kaarten dat bij A/B/C jeugdwedstrijden wordt behaald is nog steeds erg hoog en de afgelopen seizoenshelft is het aantal rode kaarten onder jeugdcoaches zelfs erg toegenomen. De actie is ludiek, leuk en makkelijk uitvoerbaar.

 

Actie: Zijn jullie het sportiefste team van het land?

We streven op zaterdag 10 maart naar een kaartloos weekend bij de A/B/C jeugd. Een team maakt kans op de prijs wanneer zij op 10 maart ook laten zien hoe ze hun tegenstander op een ludieke manier ‘ontvangen, verwennen en verzorgen’ vooraf en na de wedstrijd. Dit moet vervolgens met foto's of filmpjes worden vastgelegd en gepost op de facebook of twitter pagina van hockey.nl. 

 

De prijs

Het winnende team gaat met de tegenstander in een luxe spelersbus naar de EHL in Rotterdam. Op deze dag worden de teams in de watten gelegd door de KNHB. De prijs wordt weggegeven aan 1 meisjes en 1 jongensteam, ongeacht A/B/C categorie.

 

Wat vragen wij van jullie?

Om deze actie tijdig en goed onder de aandacht te brengen bij de A/B/C teams én alle begeleiders gaan wij als KNHB de actie eind februari (rond 24 februari) bekendmaken via o.a. hockey.nl, knhb.nl, facebook en twitter. 

Rond 17 februari zullen wij een uitgebreide briefing naar jullie sturen over de campagne en lichten we toe hoe deze campagne zo groot mogelijk binnen de vereniging uitgezet kan worden. U ontvangt van ons digitaal promotiemateriaal zoals banners, flyers en teksten. Wij gaan er vanuit dat jullie de actie ook via social media activeren en hopen hiermee een ware hype te creëren. 

 

Wij kijken uit naar een hele ludieke dag. Als er vragen zijn of zijn er op- of aanmerkingen dan hoor ik ze graag,

 

Met vriendelijke groet,

Marij van Tienen
Projectleider
T   +31 (0) 30 75 13 413

E   [email protected]

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO