header foto
Junioren

VHC-jeugdhockeykamp 2012!

Nieuws afbeelding 7-5-2012

Jongens: schrijf je snel in, VOL = VOL  Zoals jullie hopelijk allemaal wel weten vindt ook dit jaar weer in de eerste week van de zomervakantie het spectaculaire VHC-jeugdhockeykamp plaats. De inschrijvingen gaan heel erg hard en helaas moeten wij jullie nu berichten dat het hockeykamp voor de MEISJES helaas vol zit. Ook hebben al veel jongens zich aangemeld, maar er zijn nog plekken vrij voor de JONGENS teams van de C en D van VHC!!  

 

Je wilt het hockeykamp 2012 natuurlijk niet missen, dus schrijf je snel in! Hoe? Stuur een mail naar [email protected]  met de volgende gegevens:

 

 - Naam:..................
- Adres:.................. 
- Telefoonnummer (thuis en/of mobiel):....................  
- Geslacht:

- Leeftijd: ......
- Team: ........
- Allergie ja/nee.....................................
- Vegetarisch ja/nee................................
- Maat T-shirt: XL - L - M - S   

   

Je mail wordt zo snel mogelijk in behandeling genomen. Hierop zul je een mail terug krijgen met daarin alle verdere informatie. Voor eventuele vragen kun je ook altijd mailen naar [email protected]

 

Wij hebben er in ieder geval al heel veel zin in! Namens alle leiders van het VHC-jeugdkamp 2012  

Milou Snijders en Julie Teeuwen

Ps. Hier nogmaals een beschrijving van het VHC-jeugdhockeykamp:

Dit kamp is bedoeld voor alle kinderen uit de D- en C-jeugdteams van VHC (ook de meisjes en jongens die vervroegd in de B spelen, maar nog de C-leeftijd hebben) en zal duren van maandag 2 juli tot en met donderdag 5 juli.

De kosten van het kamp bedragen € 95,--.  

 

Wat we allemaal gaan doen moet een beetje geheim blijven maar hier alvast een paar kleine hints; jullie slapen in tenten op het grote grasveld, er worden clinics gegeven door tophockeyers en jullie zullen in spannende wedstrijden met je team strijden om de eeuwige roem van het VHC-hockeykamp 2012!! Maar ook de nachtspellen, fantastische BBQ en gala-avond zullen we dit jaar niet overslaan! Daarnaast is dit kamp speciaal voor de jeugd van VHC, je kent dus bijna alle kinderen die op het kamp aanwezig zullen zijn.  

 

Pss. Bekijk ook eens de facebookpagina van het VHC-hockeykamp. Hier vind je de allerlaatste updates en kan je de gezellige foto’s bekijken van het hockeykamp 2011.

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO