header foto
Junioren

Jongens JB1 herfstkampioen

Nieuws afbeelding 12-12-2012

Begin van dit seizoen zijn we vroeg begonnen met trainen en oefenwedstrijden spelen. We wilden er helemaal klaar voor zijn als het seizoen zou beginnen. Extra trainingen met spelposities en oefenwedstrijden tegen Upward (Arnhem) op het blauwe olympische veld, dit was echt vet. Thuis tegen Venray en Concordia. We waren ingedeeld in de eerste klasse en speelden de eerste wedstrijd tegen Nuth. Deze wedstrijd wonnen we met ruime cijfers.

 

De wedstrijden die daarop volgden, hebben we ook allemaal gewonnen dus zijn ongeslagen kampioen geworden. Het komt omdat we de tactiek toepassen die we in de training  hebben geoefend en ons in de wedstrijd aan de taken houden die we voor de wedstrijd met elkaar hebben besproken. 

 

We willen onze coaches Bernardo en Rob bedanken die ons elke week weer begeleiden en goede tips geven. Ook bedanken we onze ouders, die bij de thuis en uitwedstrijden ons aanmoedigen.

Nu gaan we de zaal in, daar hebben we veel zin in.

 

We hebben een leuk team met jongens die tijdens de trainingen en wedstrijden voor elkaar strijden en buiten het hockey ook nog regelmatig met elkaar chillen.

Soms zijn we ook op zondag op de berg, bij de wedstrijden van D1 en H1. Voor de wedstrijd en in de rust een balletje slaan op de goal en tijdens de wedstrijd de VHC teams aanmoedigen.

 

De jongens van JB1
 
Het team is inmiddels alweer aan de zaalcompetitie begonnen:

Gerelateerde nieuwsberichten

Invalbeleid Junioren

Agenda

18-12 Bestuursvergadering

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO