header foto
Junioren

VHC-jeugdhockeykamp 2013!

Nieuws afbeelding 17-12-2012
Ook dit seizoen zal op "d’n berg” het traditionele, o zo gezellige, VHC-jeugdhockeykamp voor D- en C-leden plaatsvinden in de eerste week van de zomervakantie. We zijn er wat vroeg bij, maar uit ervaring weten we dat de meeste ouders/verzorgers rond deze tijd beginnen met het plannen van de zomervakantie. Op maandag 1 juli is het namelijk alweer zo ver, dan gaan we van start met het VHC-hockeykamp 2013! Dit kamp is bedoeld voor alle kinderen uit de D- en C-jeugdteams van VHC (ook de jongens die in de E of B spelen, maar C-leeftijd hebben) en zal duren tot en met donderdagmiddag 4 juli. De kosten van het kamp bedragen € 95,--.
 
Wat we allemaal gaan doen moet een beetje geheim blijven maar hier alvast een paar kleine hints; jullie slapen in tenten op het grote grasveld, er worden clinics gegeven door tophockeyers en jullie zullen in spannende wedstrijden met je team strijden om de eeuwige roem van het VHC-hockeykamp 2013!! Maar ook de nachtspellen, fantastische BBQ en gala-avond zullen we dit jaar niet overslaan! Daarnaast is dit kamp speciaal voor de jeugd van VHC, je kent dus bijna alle kinderen die op het kamp aanwezig zullen zijn.
 
Meer informatie zal binnenkort volgen. Houd alvast 1 t/m 4 juli vrij want het hockeykamp 2013 wil je natuurlijk echt niet missen! Voor eventuele vragen kunt u gerust mailen naar [email protected]

 

Voor nu wensen wij u alvast een Vrolijk Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar!

 

Namens alle leiders van het VHC-jeugdkamp 2013,

Julie Teeuwen en Milou Snijders

 

Ps. foto’s van de vorige hockeykampen zijn te bekijken op onze Vhc-hockeykamp-Facebook!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO