header foto
Junioren

Inschrijving geopend: VHC-jeugdhockeykamp 2013!

Nieuws afbeelding 18-3-2013

Vanaf nu kun je je aanmelden voor het ouderwetse, altijd zo gezellige VHC-jeugdhockeykamp in de eerste week van de zomervakantie. Op maandag 1 juli is het namelijk alweer zo ver, dan gaan we van start met het VHC-hockeykamp 2013! Dit kamp is bedoeld voor alle kinderen uit de D- en C-jeugdteams van VHC (ook de jongens die vervroegd in de B spelen, maar nog de C-leeftijd hebben) en zal duren tot en met donderdagmiddag 4 juli. De kosten van het kamp bedragen € 95,--.

Wat we allemaal gaan doen moet een beetje geheim blijven maar hier alvast een paar kleine hints; jullie slapen in tenten op het grote grasveld, er worden clinics gegeven door tophockeyers en jullie zullen in spannende wedstrijden met je team strijden om de eeuwige roem van het VHC-hockeykamp 2013!! Maar ook de nachtspellen, fantastische BBQ en gala-avond zullen we dit jaar niet overslaan! Daarnaast is dit kamp speciaal voor de jeugd van VHC, je kent dus bijna alle kinderen die op het kamp aanwezig zullen zijn.

Als D of C speler / speelster wil je het hockeykamp 2013 natuurlijk niet missen, dus schrijf je snel in! Hoe? Stuur een mail naar [email protected] met de volgende gegevens:

- Naam:..................
- Adres:.................. 
- Telefoonnummer (thuis en/of mobiel):....................
 
- Geslacht:

- Leeftijd: ......
- Team: ........
- Allergie ja/nee.....................................
- Vegetarisch ja/nee................................
- Maat T-shirt: XL - L - M - S   

 

Je mail wordt zo snel mogelijk in behandeling genomen. Hierop zul je een mail terug krijgen met daarin alle verdere informatie. Voor eventuele vragen kun je ook altijd mailen naar [email protected]

Wij hebben er in ieder geval al heel veel zin in! Namens alle leiders van het VHC-jeugdkamp 2013

Milou Snijders en Julie Teeuwen

Ps. Bekijk ook eens de facebookpagina van het VHC-hockeykamp. Hier vind je de allerlaatste updates en kan je de gezellige foto’s bekijken van het hockeykamp 2012.


 

Bijlage

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO