header foto
Jeugd

Kids Day 2013 in Seacon stadium – De Koel

Nieuws afbeelding 27-5-2013

Op zaterdag 1 juni 2013 organiseert Topsport Limburg de Kids Day 2013 voor kinderen tussen de 5 en 14 jaar en hun ouders. Een onvergetelijke dag waar kinderen kennis kunnen maken met de wereld van de Limburgse sporthelden. Talenten en (ex)topsporters laten zien waarom hun sport zo leuk is. Kinderen kunnen samen trainen met wereldtoppers en zelfs Olympisch kampioenen uit Limburg, ze kunnen ervaren hoe het is om een topsporter te zijn, ze kunnen op de foto met de Limburgse sporthelden en ze kunnen geïnterviewd worden door een tv-ploeg. 

 

Met trots kunnen we aankondigen dat Maartje Paumen, Olympisch kampioen en uitgeroepen tot de beste hockeyster ter wereld, aanwezig zal zijn tijdens de Kids Day 2013 op zaterdag 1 juni 2013. De Kids Day is een uitgelezen kans voor de kinderen van jullie club om deze geweldige Limburgse topsportster te ontmoeten, met haar te trainen en met haar op de foto te gaan.

 

Er is nog veel meer te beleven, de kinderen kunnen voetballen met de spelers van VVV-Venlo, basketballen met de spelers van BSW Weert, een interview houden met Olympische zwemmers Joeri Verlinden en Dion Dreessens, schietsport beleven met Olympisch schutter Peter Hellenbrand, triatlon beleven met Olympisch deelneemster Maaike Caelers, volleyballen met de speelster van Peelpush en Paralympisch volleybalster Jolanda Slenter, handballen met de heren 1 van Bevo en dames van HandbaL Venlo, een rondje op een motor, kennis maken met handboogschieten, paardensport, karate, taekwondo en nog veel meer…

VHC zal ook aanwezig zijn deze middag met een klein veld voor een basis introductie van hockey. De kinderen mogen ook hun broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes meenemen! 

 

Als je met deze wereldtopper Maartje Paumen wil trainen kun je aanmelden via http://www.topsportlimburg.nl/ pages/mijngoudendroom.aspx.

 

Wanneer: Zaterdag 1 juni 2013

Tijd: 13.00 tot 17.00 uur

Waar: Seacon stadion – De Koel

Voor wie: Iedereen van 5-14 jaar en ouders

Kosten: Gratis toegang!
Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO