header foto
Junioren

Naschoolse activiteiten hockey

Nieuws afbeelding 29-10-2013

Vanaf november 2013 zullen er door het Valuascollege i.s.m. het Sportbedrijf van de gemeente Venlo en de drie hockeyclubs uit de gemeente Venlo, naschoolse trainingen voor leerlingen van groep 7 en 8 van de basisscholen uit Venlo worden georganiseerd.

 

Hier hebben zich 40 leerlingen van verschillende verenigingen voor ingeschreven. Geweldig!

Ook hebben we verschillende leerlingen moeten teleurstellen. Dit wil zeggen dat er Venlo breed behoefte is aan deze clinics.

 

In totaal zijn het 3 periodes van 6 weken. De eerste 2 periodes van 6 weken zijn zaaltrainingen in de Rijnbeekhal in Venlo. De derde periode van 6 weken, wordt buiten op Sportpark Vrijenbroek gegeven.

Mogelijkheid tot inschrijven wordt elke keer door de drie verenigingen gelijktijdig bekend gesteld. Maximaal kunnen 40 leerlingen per periode deelnemen.

 

De zaaltrainingen bestaan uit een warming-up van 8 minuten en een technische training met 6 stations van ieder 10 minuten. Op de website van het Valuascollege vind je alvast de uitleg van de trainingen. Bekijk de oefenstof aandachtig, zodat de kwaliteit van de trainingen alleen maar beter wordt. Laat dit ook je hockeyende teamgenoten, die zich niet ingeschreven hebben, weten. Ook zij kunnen er beter van worden. 

 

Zie  http://www.valuascollege.nl/leerlingen/brugklas/topklassen/hockey/

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO