header foto
Jongste Jeugd

Jongste Jeugd Clinic: World Championship in the Rhine River Hall

Nieuws afbeelding 28-11-2013

Zaterdag 14 december a.s. is een wereldhockeydag! In de zomer van 2014 vindt het WK Hockey plaats in Den Haag. Australië, Argentinië, België, Duitsland, Engeland, India, Maleisië Australië, Argentinië, België, Duitsland, Engeland, India, Maleisië, Nederland, Nieuw-Zeeland, Spanje, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, Argentinië, China, Japan en Verenigde Staten strijden bij de dames en de heren om het goud.

 

In aanloop naar dit WK Hockey 2014 hebben we zaterdag 14 december ook een wereldse dag. Jullie kunnen ook ‘wereldkampioen’ worden, in de zaal!

 

Kampioen Meest Fotogenieke Hockeyteam, onze Nederlandse VHC Dames 1,

organiseert samen met de Portugese WK-toernooidirecteur Bernardo Fernandes een ‘WK-Zaalhockeytournooi’ voor de #EchteHelden van VHC Jongste Jeugd.

 

Van 14.00 tot 16.00 uur zijn alle F, E6 en E8 spelers en speelsters welkom in de Rijnbeek Hal. In teams van 4 of 5-tallen strijden jullie om lol, plezier en de eer.

Meld je nu aan via [email protected] d.m.v. een kort mailtje met je voor- en achternaam, zodat de organisatie aan de slag kan met teams samen stellen.

 

Misschien is jouw teampje wel Duitsland, Korea of Nederland!

 

De inschrijving sluit op de dag dat Spaanse Sint terug gaat, 6 december. Dus reageer snel tussen de pakjes en pepernoten door!!

 

Let´s celebrate hockey,

VHC Jongste Jeugd

Bijlage

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO