header foto
Junioren

Nienke Peeters MC1 is IJSTIJD!-Ambassadeur!

Nieuws afbeelding 9-12-2013

Op vrijdag 13 december gaat Venlo on ICE open! En dat weet Nienke Peeters als geen ander, want zij is IJSTIJD!-Ambassadeur en daarmee dit seizoen het gezicht van de Venlose IJsbaan! Nienke is naast schaatsen dol op hockey ze traint wekelijks bij VHC waar ze in MC1 speelt en zit in de Top klas hockey op het Valuascollege!

 

De IJSTIJD!-Ambassadeur is veel op de ijsbaan te vinden, Nienke wordt ook vlaggendrager en aanvoerder van Team Venlo tijdens de landelijke IJSTIJD!-Winterspelen finale die plaatsvindt begin februari. Ook mag de ambassadeur samen met 21 ander ambassadeurs van andere ijsbanen in Nederland eind december een bezoek brengen aan het KNSB Kwalificatietoernooi in Thialf Heerenveen, waar de Nederlandse topschaatsers hun plekje moeten verdienen voor Sotsji.

 

Nienke mocht bovendien afgelopen week meedoen met een schaatsclinic van niemand minder dan Barbara de Loor.

 

Vanaf vrijdag 13 december 2013 tot 6 januari 2014 is de ijsbaan op de Oude Markt in Venlo geopend Nienke hoopt jullie hier allemaal vaak te zien! Voor meer informatie over Venlo on Ice bezoek hun site: http://www.venloonice.nl/meer informatie over IJSTIJD! vind je op http://www.schaatsen.nl/ ijstijd/over-ijstijdGerelateerde nieuwsberichten

Invalbeleid Junioren

Agenda

18-12 Bestuursvergadering

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO