header foto
Junioren

IJSTIJD! Winterspelen

Nieuws afbeelding 15-1-2014 Op 23 december hebben een aantal kinderen op de ijsbaan van Venlo on ICE mee gedaan aan de ijshockey selecties voor de IJSTIJD! Winterspelen in Amsterdam. Marlouke van Beers,  Vivienne en Luka Peters en Juliette Nabben van VHC, zijn uitgekozen om op 2 februari mee naar Amsterdam te gaan. Veel plezier en succes!

Nienke Peeters is IJSTIJD!-Ambassadeur en daarmee dit seizoen het gezicht van de Venlose IJsbaan! Nienke is naast schaatsen dol op hockey ze traint wekelijks bij VHC waar ze in MC1 speelt en zit in de Top klas hockey op het Valuascollege!

 

De IJSTIJD!-Ambassadeur is veel op de ijsbaan te vinden, Nienke wordt ook vlaggendrager en aanvoerder van Team Venlo tijdens de landelijke IJSTIJD!-Winterspelen finale die plaatsvindt begin februari. Ook mag de ambassadeur samen met 21 ander ambassadeurs van andere ijsbanen in Nederland eind december een bezoek brengen aan het KNSB Kwalificatietoernooi in Thialf Heerenveen, waar de Nederlandse topschaatsers hun plekje moeten verdienen voor Sotsji.

Gerelateerde nieuwsberichten

Invalbeleid Junioren

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO