header foto
Junioren

Wie gaat er naar het theater? ‘Wel winnen, he!’

Nieuws afbeelding 26-2-2014

Wij mogen jullie een CADEAUTJE aanbieden namens het sportbedrijf gemeente Venlo. Een heerlijk avondje uit in het theater!! Als trainer, coach of ouder van de jeugd kun je maandag 17 maart met z’n allen naar ‘Wel winnen, he! 2’; een nieuwe voorstelling, over een gezin met kinderen die aan sport doen. Dit moet je gezien hebben!

 

In het kader van een speciale last minute actie kun je nu GRATIS kaartjes bestellen. Het enige wat je hoeft te doen, is je op te geven via http://welwinnenhe.fikket.com/event/venlo. Maar wees er snel bij, want er is slechts een beperkt aantal vrijkaartjes beschikbaar. Dit fantastische cadeau wordt ons aangeboden door Sportbedrijf Venlo. (als je al een kaartje hebt gekocht, kun je geen geld terugkrijgen.)

 

De voorstelling vindt plaats in Theater De Maaspoort en duurt van 20.00 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.30 uur). In de voorstelling zien we wat Lisa en Bas allemaal op een zaterdag meemaken als hun kinderen alle drie een wedstrijd hebben. Hilarisch en soms ontroerend!

Met o.a. Kim Scheerder en Bas Grevelink (bekend van de Comedytrain en de musical Joseph).

Bezoekers geven de voorstelling een 8. 'Heel grappig!'. 'Zo herkenbaar!'.

 

Heb je kinderen van 12 jaar en ouder? Bestel dan ook voor hen meteen een vrijkaartje en kom met het hele gezin! En uh… neem de andere ouders ook mee!!

 

Tot 17 maart in het theater!Gerelateerde nieuwsberichten

Invalbeleid Junioren

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO