header foto
Algemeen

Hockeyclinics tijdens Kids Day 2014 in MVV stadion De Geusselt

Nieuws afbeelding 12-5-2014

Topsport Limburg organiseert, in samenwerking met Gemeente Maastricht, Maastricht Sport, MVV, MosaLira, CIOS Leeuwenborgh en Kom Leren op zaterdag 24 mei de derde editie van de Kids Day. Nadat deze ‘Open Dag van de Limburgse Topsport’ in Sittard (2012) en Venlo (2013) heeft plaatsgevonden, zal deze dit jaar in het MVV-stadion De Geusselt in Maastricht plaatsvinden.  

Hockeyclinics tijdens Kids Day 2014 in MVV stadion De Geusselt!

 

Op 24 mei 2014 organiseert Topsport Limburg de Kids Day 2013 voor kinderen tussen de 5 en 14 jaar en hun ouders. Een onvergetelijke dag waar kinderen kennis kunnen maken met de wereld van de Limburgse sporthelden. Talenten en (ex)topsporters laten zien waarom hun sport zo leuk is. Kinderen kunnen samen trainen met wereldtoppers en zelfs Olympisch kampioenen uit Limburg, ze kunnen ervaren hoe het is om een topsporter te zijn, ze kunnen op de foto met de Limburgse sporthelden en er zijn maar liefst 25 sporten/activiteiten die je tijdens de Kids Day kan doen. En het kost helemaal niets!

 

Tijdens de Kids Day 2014 op zaterdag 24 mei 2014 zullen er hockeyclinics gegeven worden, Funkey Limburg o.l.v. Maurice Saraber zal hockeyclinics verzorgen. De Kids Day is een uitgelezen kans voor de kinderen van jullie club/vereniging om deze geweldige Limburgse topsporters te ontmoeten, met hen te trainen en op de foto te gaan. Je kunt ook voetballen in het stadion van MVV, judoën met Europees kampioen Juul Franssen en Europees Jeugd Olympisch kampioen Lisa Mullenberg, karate met onder andere Nederlands en vice-Europees kampioen Alex Creemers, schietsport beoefenen met onder andere Olympisch schutter Peter Hellenbrand en toptalenten Pea en Manon Smeets, tafeltennissen met Nederlands en viervoudig Europees kampioen Linda Creemers, triatlon met toptriatleet Edo van der Meer en Europees Junioren kampioen Marco Akershoek, op de foto een handtekening van Olympische zwemmer Joeri Verlinden.

 

Daarnaast kun je ook atletiek, basketballen, BMX-en, dansen, golfen, taekwondo, boksen, volleyballen en nog veel meer… zoals schminken, kindertattoos en je mag ook je broertje(s), zusje(s), vriendje(s) en vriendinnetje(s) meenemen! De Kids Day is een uitgelezen kans voor jou om in aanraking te komen met de Limburgse topsport(st)ers, met hun te trainen, op de foto te gaan én een handtekening te krijgen!

Er is nog veel meer te beleven, kinderen kunnen voetballen in het stadion van MVV, handballen met de Lions, judoën met Europees kampioen Juul Franssen en Europees Jeugd Olympisch kampioen Lisa Mullenberg, karate met onder andere Nederlands en vice-Europees kampioen Alex Creemers, tafeltennissen met Nederlands en viervoudig Europees kampioen Linda Creemers, triatlon met toptriatleet Edo van der Meer en Europees Junioren kampioen Marco Akershoek, op de foto een handtekening van Olympische zwemmer Joeri Verlinden. Daarnaast kunnen ze ook hockeyen, atletiek, basketballen, BMX-en, dansen, golfen, taekwondo, boksen, volleyballen en nog veel meer… zoals schminken, kindertattoos en je mag ook je broertje(s), zusje(s), vriendje(s) en vriendinnetje(s) meenemen! De Kids Day is een uitgelezen kans voor jou om in aanraking te komen met de Limburgse topsport(st)ers, met hun te trainen, op de foto te gaan én een handtekening te krijgen!

 

Wil jij naar het voetbalstadion van MVV en sporten met Limburgse Olympische sporthelden? Meld je dan nu aan voor de Kids Day 2014 via http://www.topsportlimburg.nl/ dreamitdoit/pages/ mijngoudendroom.aspx!

 

Wanneer: Zaterdag 24 mei 2014
Tijd: 13.00 tot 17.00 uur
Waar: MVV-stadion De Geusselt in Maastricht
Voor wie: Iedereen van 5-14 jaar en ouders
Kosten: Gratis toegang!

 

Klik hieronder op het Ezine om de uitnodiging te bekijken!

cid:0F1A15B0-FE9A-4B8B-A52E-D34E7CDFED10

Agenda

18-12 Bestuursvergadering

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO