header foto
Algemeen

VHC verwelkomt Yagua Skybar als nieuwe sponsor

Nieuws afbeelding 1-7-2014 Afgelopen donderdag tekenden eigenaar Paul Vaessen en kok Roel Welles van Yagua Skybar een sponsorcontract met VHC. Yagua Skybar ligt op een unieke locatie met schitterend uitzicht over de Maas en de omgeving van Venlo. In deze trendy loungebar, op de hoogste verdieping van de Nedinscotoren, kunt u terecht voor lunch, diner en spetterende feesten en events. 

De industriële 'Nedinsco look' van de toren gecombineerd met de warme, sfeervolle inrichting van de loungebar tekenen voor een hippe, chique ambiance waar u zich snel thuis voelt. 

De gerechten die Chef kok Roel Welles u voorschotelt maken een bezoek aan de Yagua Skybar onvergetelijk. Adembenemende vergezichten, voortreffelijk eten en drinken en een coole, gastvrije sfeer, dat biedt de Yagua Skybar.

Eigenaar Paul Vaessen heeft zelf ook hockeyende kinderen en de link met VHC was snel gemaakt. De businessclub van VHC heeft afgelopen jaar al van de diensten van Yagua Skybar gebruik gemaakt en gaat dat komend jaar weer doen.

VHC is trots op deze nieuwe sponsor. Een echte aanrader op een unieke locatie.
Yagua Skybar, 
Nedinscoplein 7c,
Venlo (zesde etage).
[email protected] of 077-4002953.
www.yaguaskybar.nl


foto vlnr: Paul Vaessen en Roel Welles (Yagua Sky Bar), Geert Göbbels (voorzitter VHC) en Evert Linthorst (VHC Businessclub)

Agenda

18-12 Bestuursvergadering

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO