header foto
Algemeen

Alles over de VHC hockey app

Nieuws afbeelding 28-8-2014 "Stress" over wanneer wie waar moet hockeyen? Wanneer u moet rijden of verantwoordelijk bent voor het fruithapje?

De VHC app helpt U in de dagelijkse planning!

De mobiele app is toegankelijk voor leden, vrijwilligers, coaches en ouders. De mobiele app is beschikbaar voor apple en android gebruikers. De app beschikt over diverse informatie, zowel op teamniveau als op clubniveau. De app heeft als doel de gebruiker nog beter te bedienen. Informatie komt nog sneller binnen door bijvoorbeeld de pushmeldingen.

Uitgebreide informatie over de hockey app vindt u in de bijlage.
Vragen? aarzel niet direct contact op de nemen met Marlon van Wijlick [email protected] of onze verenigingsmanager. Wij helpen u graag verder.


De gegevens in de huidige versie van de VHC App worden (nog) niet automatisch ververst! Voor sommige gebruikers kan dit tot gevolg hebben dat er nog informatie uit het oude seizoen wordt weergegeven. Om de actuele informatie op de app te krijgen, moet je eerst even je account uitloggen en dan opnieuw inloggen. LISA meldt dat dit naar verwachting in de loop van dit seizoen nog wordt aangepast in de programmatuur, zodat het automatisch actualiseert.
Bijlage

Agenda

18-12 Bestuursvergadering

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO