header foto
Junioren

Vrijwilligers infobalie junioren gezocht!

Nieuws afbeelding 18-9-2014

Wie wil ons helpen de infobalie voor junioren te bemannen? Wij zijn aan het begin van dit nieuwe seizoen op zoek naar enkele extra vrijwilligers, ouders of of grootouders van junioren, om het groepje uit te breiden dat op wedstrijdzaterdagen bij de infobalie in het clubhuis er voor zorgt dat alles goed verloopt, de juiste informatie wordt verstrekt en vragen van leden en bezoekers kunnen worden beantwoord. Je kunt hier onder meer lezen over wat vrijwilliger bij de infobalie inhoudt. Voor meer informatie en om je aan te melden kun je mailen naar Chantal Simons via [email protected]


Wat houdt de infobalie junioren in?

·        Verwelkomen van de teams en hen informeren over speelveld, kleedlokaal en aanvangstijd. Tevens krijgen de coaches een bon voor ranja en eventueel koffie.

·        Toezien dat de scheidsrechters op tijd zijn voor de wedstrijd die ze moeten fluiten en na de wedstrijd het digitale wedstrijdformulier invullen.

 

Hoe vaak en welke tijden?

·        Als we uiteindelijk met een groep van 10 zijn hoeven we allemaal max. twee keer per seizoenshelft de infobalie te bemannen.

·        De competitiedag wordt opgedeeld in twee delen (10:00-13:30 en van 13:30-17:00 afhankelijk van het aantal wedstrijden op die dag), je hoeft dus nooit de hele dag de infobalie te bemannen en het schema wordt zo gemaakt dat je de wedstrijd kunt zien van je zoon of dochter.

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO