header foto
Algemeen

Lagotronics nieuwe sponsor VHC

Nieuws afbeelding 23-10-2014

Afgelopen maand tekende Martijn Hendrikx, directeur van Lagotronics, een 3-jarig sponsorcontract met VHC. Martijn aan het woord: Lagotronics BV is importeur en leverancier van conventionele- en LED-verlichting. Wij richten ons daarbij primair op de Nederlandse zakelijke markt, maar zien een structurele groei in de export van onze producten. Voor het BIG WHITE-pakket van SLV zijn wij de officiƫle partner voor Nederland.

Lagotronics biedt meer dan verlichting.Lagotronics onderscheid zich met de kernwaarden service, kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit. Dit komt tot uiting in onze verlichtingsproducten, de omgang met onze relaties en binnen onze organisatie.

 

Wij streven er naar om in de verlichtingsbranche bekend te staan als dé betrouwbare leverancier van SLV en LED producten.Hiervoor steken wij veel energie in het samenstellen van een hoogwaardig LED assortiment, met een kwaliteit waar wij als bedrijf onbetwist achter staan. Daarnaast worden onze collega's voortdurend getraind om te fungeren als adviseur en sparringpartner in verlichtingsprojecten.Lagotronics heeft een eigen lichtadviseur die kan ondersteunen in productadvies en lichtplannen.

 

Lagotronics wil door een grote groep vaste klanten gewaardeerd wordenvanwege het brede verlichtingsassortiment, snelle levertijd, goede prijs-kwaliteitverhouding, aandacht voor persoonlijk contact en het servicegericht meedenken met klanten, prospects en andere relaties.

 

Bij Lagotronics werken veel jonge mensen, die de ruimte krijgen om aan hun eigen ontwikkeling en aan die van het bedrijf te werken. Hiervoor investeren wij veel in de voortdurende opleiding vanonze collega's.Samen werken we als een team aan het neerzetten van mooie projecten en het leveren van goede producten.

 

Lagotronics: more than light

 

 

VHC is trots een mooi bedrijf als Lagotronics als sponsor te mogen verwelkomen.

Bezoekadres:
Noorderpoort 28
5916 PJ Venlo
077 320 43 54
www.lagotronics.nl


 


vlnr: Roel Vrijmoed (VHC), Martijn Hendrikx (Lagotronics), Peter Thissen (SHV), Evert Linthorst (VHC-BC)

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO