header foto
Junioren

Trainingsschema Zaal

Nieuws afbeelding 26-11-2014

In de bijlage het VHC trainingsschema voor de zaal, versie 1 van 25 november 2014. Want het zaalseizoen gaat van start! De KNHB wedstrijdschema's voor de zaal zijn afgelopen dagen binnen gekomen en er wordt binnenkort ook in de zaal getraind.

 

Bernardo Fernandes, onze trainingscoördinator, heeft hiervoor binnen de mogelijkheden van beschikbare zaaluren een VHC Zaalhockey Trainingschema 2014-2015 opgesteld (versie 25 november 2014). Dit schema vind je in de bijlage.

Zoek je eigen team op en zet de trainingen in je agenda!

 

Trainingen zijn op drie verschillende locaties en worden in principe door je eigen veldtrainer gegeven. De trainers van je team zullen, zo nodig, in onderling overleg regelen wie er is (zijn) en als ze hier vragen over hebben, contact opnemen met Bernardo.

 

Wij willen iedereen vragen om 15 minuten voor aanvang van de trainingen aanwezig te zijn ter voorbereiding, omkleden e.d., zodat jij en je trainer de trainingstijd optimaal kunnen benutten. Als je het eerste team bent op die dag zorg dan dat je een half uur van te voren aanwezig bent voor het klaarleggen van de balken. Het laatste team vragen we er voor te zorgen dat de balken en eventuele andere materialen worden opgeruimd.

 

Voor aanvang van de eerste wedstrijden op 6/7 december krijgt iedereen nog een Zaal Handboek 2014-2015 toegestuurd per mail met contactinformatie. Zaalwedstrijden worden net als het veld per DWF (Digitaal Wedstrijd Formulier) afgewikkeld.

 

Tijdens de veld winterstop gaan de veldtrainingen 1 x per week door als het weer het toelaat. Deze training is dan op maandag, dinsdag of woensdag. Je trainer zal dit in overleg met het team regelen en jullie hierover informeren. Dit winter trainingsschema op het veld loopt door tot na de carnavalsvakantie. Op maandag 23 februari start het standaard veldtrainingsschema weer.

 

Mochten er nog vragen zijn over de trainingen, dan kunnen deze altijd met Bernardo worden opgenomen via e-mail: [email protected] of telefonisch: 06-38063211. 

Elmar van Herwaarden is ook dit jaar weer de zaalcoördinator, E-mail:  [email protected].

 

Veel succes en plezier in de zaal!

VHC

 

Waar vind ik de wedstrijdschema’s voor de zaal?

Let op: er kunnen deze dagen nog nieuwe imports binnenkomen die afwijken van het huidige schema! 

De wedstrijden zijn op de site www.vhcvenlo.nl  te vinden onder Zaalhockey/Wedstrijdschema (per datum alle wedstrijden) of onder Zaalhockey/Teams/Juiste team (overzicht van het gehele teamschema). Ook na inlog of via de App vind je alle wedstrijdinfo + je teaminfo (misschien moet je in de App eerst uit- en inloggen om over te schakelen naar de zaalteams)

Voor de zaal is er bij de verzameltijd 30 minuten extra opgenomen voor de junioren en 60 minuten extra voor Heren 1 en Dames 1 buiten de geplande rijtijden.

Op www.vhcvenlo.nl onder Zaalhockey/Algemeen komen de onderliggende documenten z.s.m. ter beschikking. 

Bijlage

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO