header foto
Jongste Jeugd

Zaalclinic van VHC Dames 1 voor E&F‏

Nieuws afbeelding 2-1-2015 Beste E8, E6 en F Jongste Jeugd spelers en ouders,

Hierbij willen wij, VHC Dames 1, alle jongste jeugdleden (E8, E6 & F) uitnodigen voor de zaalclinic op zaterdag 10 januari! Uw zoon/dochter heeft nog geen zaalcompetitie, maar wij willen ze hieraan toch alvast even laten proeven. Vorig jaar was het een groot succes, dus hopelijk wordt het dit jaar net zo leuk!

Buiten dat we het hartstikke leuk vinden om deze clinic te verzorgen, zit er nog een andere gedachte achter. Zoals u misschien al heeft vernomen, gaan wij in februari, voor de 2e seizoenshelft weer begint, op trainingsweekend naar Valencia! De 1e helft van de competitie hebben we het erg goed gedaan (9 gewonnen wedstrijden uit 12!!) en dit willen we de 2e helft van het seizoen graag voortzetten! In Spanje kunnen we ons hier op en top op voorbereiden.

Wij kijken enorm uit naar dit weekend. Helaas, er zit ook een maar aan het geheel. Met een heel team voor een lang weekend naar het buitenland, dat kost nou eenmaal heel veel geld. We zullen dan ook ons best moeten doen om de benodigde kosten bij elkaar te sparen. Hiervoor gaan wij een aantal activiteiten organiseren, onder andere de zaalclinic voor de Jongste Jeugd op 10 januari.Daarom vragen wij voor de clinic 5 euro per kind. Dit geld zal volledig in het teamweekend worden gestoken. Het geld zal ingezameld worden bij aanvang van de clinic.

Kort samengevat:
Wat: Zaalclinic Jongste Jeugd
Wanneer: 10 januari
Waar: Rijnbeekhal
Tijd: 14.15u – 15.45u
Kosten: €5,- / kind
Aanmelden kan per direct via mail, met de naam en het team waarin uw zoon/dochter speelt: [email protected]

Voor eventuele vragen kunt u terecht bij een van de onderstaande personen.
Hopelijk zien we uw zoon/dochter de 10e!!

Vriendelijke groeten,

Namens geheel Dames 1 en begeleiding,
Annemarie Engels
Julia van Beek
Nieke Laumans
Susan Brouwers

P.S. Er zal voor koffie en thee gezorgd worden voor de toeschouwers.

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO