header foto
Algemeen

Rabo-actie: de uitblinkers

Nieuws afbeelding 19-5-2015

Inmiddels zijn er ruim 200 Uitblinkers genomineerd: onmisbare vrijwilligers die zich week in week uit inzetten voor hun hockeyclub. Staat de Uitblinker van jouw club er al tussen? Je kunt nog tot 1 juni nomineren en zo kans maken op een trip naar het EK in Londen!

Geen hockeyclub kan zonder ze: de vrijwilligers die er voor zorgen dat alles op rolletjes loopt. Omdat het de hoogste tijd is deze stille krachten in het zonnetje te zetten, is Rabobank op zoek naar de Uitblinkers van jouw club!


Win kaarten voor het EK in Londen
Laat weten wie bij jou op de club de eretitel Uitblinker verdient. Als je dat doet, maak je zelf kans op een trip voor 2 personen naar het EK hockey. Ga naar www.rabosport.nl/event/ uitblinkers, kies jouw club en laat weten welke vrijwilliger je wilt nomineren als Uitblinker.


Een podium voor Uitblinkers
De meest bijzondere verhalen worden uitgelicht op www.rabosport.nl/event/ uitblinkers. Neem bijvoorbeeld Barbara Burgering van SV Kampong. Ze zet zich elke dag in voor de LG- en G-hockeyers van de club. Of Eline Prinsen en Leonoor Seidel: het gouden duo dat onvermoeibaar de jongste jeugd van HV Assen begeleidt.

De vaakst genomineerde Uitblinker van elke club krijgt een plek op het shirt van de Nederlandse teams. Dit speciale shirt wordt tijdens het aankomende EK in Londen door de internationals gedragen. Last but not least worden de winnende Uitblinkers door Rabobank uitgenodigd om een wedstrijd van Oranje in Nederland bij te wonen.


Hoe meer nominaties…
Mobiliseer alle leden om de Uitblinker(s) van jouw club te steunen en te nomineren. Op www.rabosport.nl/event/ uitblinkers kun je een toolkit downloaden met content om deze actie onder de aandacht te brengen.

 

We zijn benieuwd naar de favoriete Uitblinker(s) van jouw club!