header foto
Algemeen

Keepersuitrusting einde seizoen

Nieuws afbeelding 11-6-2015

Het seizoen zit er weer op. Ik hoop dat jullie weer een jaar hebben genoten op het veld. Iedereen is inmiddels gemaild dat we dit jaar de inname van de keeperspullen iets anders doen dan andere jaren. De vaste keepers houden hun uitrusting thuis. Als er delen van de uitrusting kapot zijn of niet meer passen dan is er de mogelijkheid deze bij mij te komen brengen op  woensdag 17 of donderdag 18 juni. Tussen 19.00 en 21.00 uur ben ik aanwezig. Je kunt me voor het materialenhok bij VHC vinden.

Wil je alsjeblieft er een briefje bij doen met je naam, je team van het afgelopen seizoen en waarom je iets geruild wilt hebben.

 

Voor de keepers die volgend jaar geen keeper meer zijn, worden de complete keeperuitrustingen ingenomen. Wil je alsjeblieft een briefje in de tas doen met je naam, je team van het afgelopen seizoen en melden op het briefje of er gebreken aan de uitrusting zijn.


Mocht het zo zijn dat je geen vaste keeper bent en nog een toernooi gaat spelen, wil je dit dan per e-mail melden. De uitrusting kan dan op een later te bepalen datum ingeleverd worden.

 

Alvast bedankt voor jullie medewerking

 

Jan Pieter de Vries

 

Mobiel : 06 38720845

E-mail  : [email protected]

Agenda

18-12 Bestuursvergadering

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO