header foto
Algemeen

PERSBERICHT Venlose Hockey Club – 18 juni 2015

Nieuws afbeelding 18-6-2015

Begeleidingsteam Dames1 VHC compleet Het bestuur van de Venlose Hockey Club heeft vandaag bekend gemaakt dat het begeleidingsteam voor Dames 1, uitkomend in de landelijke overgangsklasse, voor het nieuwe seizoen als volgt is samengesteld. Ralf Thijssen en Hans Werps zullen beiden de functie vervullen van coach/trainer terwijl Mark Peart aangesteld is als trainer.

 

*Ralf Thijssen blijft ook komend seizoen vebonden aan Dames 1. Ralf heeft met het team het afgelopen seizoen een geweldige prestatie geleverd door kampioen te worden en te promoveren naar de overgangsklasse.

*Hans Werps heeft ruime ervaring als speler van Heren1 bij VHC en Oranje Zwart op hoofdklasse niveau. Hans heeft tevens gespeeld bij Rheyt in Duitsland op Bundesliga niveau. Hij staat nog steeds bekend als een van de beste hockeyers uit de clubhistorie van VHC.

*Mark Peart speelde jaren op het hoogste niveau bij clubs in Engeland waarna hij onder andere bij Kampong, Nijmegen en Wagingen de functie van trainer vervulde.

 

De dames zullen onder leiding van Ralf, Hans en Mark in de zomer starten met hun voorbereidingen op het nieuwe seizoen. De oefenwedstrijden die gespeeld gaan worden in deze voorbereidingen zullen op termijn vermeld worden op de website van VHC: www.vhcvenlo.nl

  

 

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met: Joost Cornet - 0629005263

 

Agenda

18-12 Bestuursvergadering

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO