header foto
Algemeen

Nieuwe sponsorovereenkomst met Rabobank Venlo e.o.

Nieuws afbeelding 22-6-2015 Vandaag tekenden VHC en Rabobank Venlo e.o. een nieuwe sponsorovereenkomst. Hiermee verbindt Rabobank Venlo zich voor een periode van 5 jaar als hoofdsponsor aan de Venlose Hockeyclub. Rabobank Venlo e.o. is een van de twee hoofdsponsors van de club en prijkt daarmee de komende jaren op de shirts van zowel het Heren 1- als het Dames 1-team. Beide partijen zijn trots en tevreden met deze nieuwe, gezamenlijke stap richting de toekomst. 

Dick Hak, directievoorzitter van Rabobank Venlo e.o.: "Al ruim twintig jaar investeren wij flink in de Nederlandse en lokale hockeysport. Dat doen we in de top én in de breedte. Zo willen wij de sport op de lange termijn vooruit helpen. Daarbij worden sportverenigingen steeds meer afhankelijk van sponsoren. Door het sluiten van deze langdurige overeenkomst krijgt VHC op dat gebied rust, waardoor ze zich volledig kan concentreren op de hockeysport. " 

VHC is zeer trots op deze meerjarige verbintenis. Rabobank Venlo e.o. is een zeer betrouwbare partner voor VHC en deze langdurige overeenkomst is de bevestiging daarvan.


(vlnr Peter Lommen en Jeroen Bakkers SHV, Dick Hak Rabobank, Evert Linthorst BC VHC, Geert Göbbels VHC)

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO