header foto
Algemeen

Jij samen met je team in een stoer trainingshirt - Grote Clubactie

Nieuws afbeelding 10-9-2015 Leuk dat je meedoet aan de Grote Clubactie 2015!
Deze actie is echt iets voor jou - onze held van de club.

Elk jaar in september vindt de Grote Clubactie plaats. Dit jaar doen wij ook mee en willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Van het geld wat we dit jaar ophalen willen we stoere trainingsshirts voor jeugdteams aanschaffen. Bovendien maken de mensen die een loten kopen kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over hoe de actie in elkaar steekt.


Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met 3 verkoopmethodes: Eenmalige machtiging, Online verkoop en Superlot verkoop.

Eenmalige machtiging: De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (volledig rekeningnummer) aan diegene waaraan je het lot verkoopt. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje. Hij kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje op zijn deur bevestigen.

Online: Je ontvangt van ons een e-mail met hierin een link naar onze online verkooppagina. Nodig al je familie, vrienden en kennissen uit om op deze pagina een lot van onze club te kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.

Superlot: Een Superlot vertegenwoordigt symbolisch 50 loten en heeft dus een verkoopwaarde van
€ 150,- waarvan 80% naar de club gaat. Kopers kunnen Superloten kopen via een eenmalige machtiging. De Grote Clubactie incasseert € 150,- bij de koper en vervolgens staan de 50 lotnummers op het bankafschrift. Speciaal voor Superloten is er een aparte trekking. Ieder verkocht Superlot geeft kans op de superprijs: het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-! Hoe gaaf is dat!


Aan wie mag je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Je kunt je loten inleveren in de Grote Clubactie box in het clubhuis. Doe dit voor 19 november 2015.


Wanneer is de actie?

De Grote Clubactie start op zaterdag 19 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop.

 

Verkoop 20 loten en ontvang een gratis entreekaart voor een pretpark* en/of bestel een bal of rugzak van Masita met fikse korting!

Help het doel van onze vereniging te halen door zoveel mogelijk loten te verkopen. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van Marlon van Wijlick een gratis entreekaart voor Duinrell, Slagharen of Bobbejaanland*. Bij de verkoop van 20 loten of meer ontvang je ook een fikse korting op een rugzak en/of voetbal.

 

Prijzen voor lotenverkopers

De lotenkopers kunnen prachtige prijzen winnen, maar ook de beste lotenverkopers kunnen geweldige prijzen winnen. Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op deze prijzen. De hoofdprijs is een iPad! Voor meer info ga je naar: www.kids.clubactie.nl.


VHC organiseert ook een eigen verkoopwedstrijd. Het team met de meest verkochte loten mag met het hele team naar de film!


Een trainingsshirt voor ieder jeugdlid

Ons doel van de Grote Clubactie in 2015 is om alle jeugdteams stoere trainingshirts van Adidas aan te bieden. Waarom: eenheid maakt machtig, samen werken aan hetzelfde doel. Spreek samen met je teamgenoten af op welke dag je het shirt aandoet. Daarnaast zullen er genoeg ouders blij zijn met een extra shirtje, zit je toch wat slapper in de was.

Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat zullen neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

 

*Geldig bij Duinrell, Slagharen of Bobbejaanland. 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon. Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden per pretpark op www.kids.clubactie.nl.

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO