header foto
Algemeen

Persbericht Laren Dames 1 on Tour

Nieuws afbeelding 19-10-2015

De voltallige selectie van Laren Dames 1 zal gedurende het seizoen 2015-2016 een aantal uitgebreide clinics verzorgen door het hele land. De tweede van deze unieke reeks clinics is op 29 oktober a.s. van 16:30 uur tot 20:30 uur op de velden van MHC Teteringen. Dit is de kans voor jeugdleden van alle leeftijden uit de regio Breda om tips & tricks te krijgen van hun hockeyhelden. De selectie bestaat uit diverse (oud-) internationals en een heleboel grote talenten. De clinic en demo training staan onder leiding van voormalig international en assistent bondscoach van het Nederlands elftal Ageeth Boomgaardt en voormalig international Lucas Judge. Er zal ook een kinderpersconferentie plaats vinden en alle kinderen krijgen ranja, een broodje knakworst en vers fruit.

 

Het wordt een geweldige middag / avond waarin kinderen hun skills kunnen verbeteren, kunnen hockeyen met internationals, kunnen kijken bij een ware demo training van alle toppers, alles kunnen vragen wat ze willen en kunnen leren om te…

… keepen als Joyce Sombroek

… passen als Willemijn Bos

… scoren als Kim Lammers

… slepen als Fieke Holman en Lieke van Wijk

… en passeren als Naomi van As, Lisanne de Lange en Laurien Leurink

 

Deze onvergetelijke middag / avond kunnen kinderen meemaken voor slechts €60,- per kind. Voor meer informatie kan men terecht op de Facebook pagina van ‘Laren Dames’. Inschrijven kan via www.larenhockeyshop.nl.

 

De selectie van Laren Dames 1 bestaat uit de volgende speelsters: (Oud-) Internationals: Kim Lammers, Naomi van As, Joyce Sombroek, Willemijn Bos, Lisanne de Lange, Lieke van Wijk en Fieke Burggraaf-Holman. (Voormalig) Jeugdinternationals: Macey de Ruiter, Fabienne Roosen, Laurien Leurink, Maxime Kerstholt, Elin van Erk, Manouk Visscher, Jet de Graeff en Juliette Hentenaar. Hoofdklassespeelsters: Florine van Grimbergen, Sierou Frankema, Sascha Olderaan, Fleur Kok en Vicky van den Broek.


Bijlage

Agenda

18-12 Bestuursvergadering

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO