header foto
Algemeen

Smaak Amsterdam nieuwe sponsor VHC!

Nieuws afbeelding 20-10-2015

Op zaterdag 10 oktober heeft Andre Grundmann van Smaak Amsterdam zijn handtekening gezet onder het sponsorcontract dat hem 3 jaar verbindt aan de Businessclub van VHC.  

 

Smaak Amsterdam is een echt Amsterdams label, dat gerund wordt door een klein, hecht team met een passie voor tassen. Het label is jong, maar hard op weg om na Nederland ook Europa te veroveren!

 

Oprichter en eigenaar André Grundmann had al een goedlopende kledingwinkel in het hartje van Amsterdam toen hij in 2010 besloot zijn tassenlijn Smaak Amsterdam op te zetten. Met succes, want BN’ers wisten zijn bijzondere en kleurrijke ontwerpen al snel te vinden. Sindsdien worden de tassen van Smaak op talrijke plaatsen in Nederland verkocht, van de Bijenkorf tot de betere boetieks. Ook zijn er inmiddels al vier Smaak Amsterdam winkels - twee in Amsterdam, één in Den Haag en één in Rotterdam (zie "stores” voor adresgegevens) – waar je álle Smaak producten kunt bewonderen.

 

Kijk ook op de facebookpagina van VHC

Daar maak je kans een tas van Smaak te winnen.


 

Op de foto zie van links naar rechts Peter Lommen, voorzitter van de stichting Hockeysport, Leopold Hermans, voorzitter van VHC, Andre Grundmann van Smaak en Pepijn Coehorst van de Businessclub.

Agenda

18-12 Bestuursvergadering

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO