header foto
Junioren

Zaal- en veldclinic voor C/D door Dames 1

Nieuws afbeelding 5-11-2015

Dames 1 nodigt alle C- en D-jeugdleden uit voor een zaalclinic op zaterdag 6 december en/of de veldclinic op zaterdag 27 februari Wij hebben al eerder clinics verzorgd voor onze jeugd en hebben dit als bijzonder leuk en waardevol ervaren. Het aanbieden van een clinic geeft ons bovendien de mogelijkheid een deel van ons trainingskamp tijdens de winterstop te bekostigen. Het afgelopen jaar heeft dit trainingskamp een wezenlijke bijdrage geleverd aan ons kampioenschap en onze promotie naar de Overgangsklasse. Een te gekke ervaring! Dit seizoen bereiden wij ons in Lissabon voor op de tweede seizoenshelft met als doel onze plaats in de Overgangsklasse te behouden.

 

Dit betekent dus dat u niet alleen uw kind de mogelijkheid biedt een nog betere hockeyer in de zaal en/of op het veld te worden maar indirect ook een bijdrage levert aan het behoud van de voor Limburg unieke plek in de Overgangsklasse. En dat voor een bijdrage van €10 per kind per clinic*. Hoewel de nadruk ligt op het hockey zorgen we ook voor een aantal extra’s zoals een prijsvraag met te gekke prijzen, op de foto met je helden en nog veel meer….

 

De trainingen worden verzorgd door de ervaren trainers van Dames 1: Ralf Thijssen, Hans Werps en Mark Lee Peart met ondersteuning van Dames 1. Ralf staat al enkele jaren succesvol aan het roer van Dames 1! Zelf is hij ook jaren hockeyend actief geweest bij VHC Heren 1 en heeft hij de heren van Nijmegen getraind. Ook Hans heeft ruime ervaring als speler van Heren 1 bij VHC en Oranje Zwart op hoofdklasse niveau. Hans heeft tevens gespeeld bij Rheydt in Duitsland op Bundesliga niveau. Hij staat nog steeds bekend als een van de beste hockeyers uit de clubhistorie van VHC! Mark is nieuw bij VHC dit jaar. Hij speelde jaren op het hoogste niveau bij clubs in Engeland waarna hij onder andere bij Kampong, Nijmegen en Wageningen de functie van trainer vervulde. Stuk voor stuk mannen waar veel van te leren is! Dit wil je dus niet missen!! 

 

Belangrijke informatie

 

Zaalclinic 

Datum             : 6 december 2015 

Tijd                 : 9.30 – 11.30 uur

Locatie            : sporthal Craneveld of sporthal Rijnbeek (wordt nog bekend gemaakt)  

Thema             : Rio 2016 (Olympische spelen)

 

Veldclinic 
Datum             : 
27 februari 2016 
Tijd                 : 10.30 u – 12.00 uur 
Locatie            : VHC 
Thema             : is nog een verassing! 

 

Prijs clinic(s) 
Alléén zaalclinic: €10,- 
Alléén veldclinic: €10,- 
*COMBI zaal- en veldclinic: €17,50 

 

Graag contant betalen bij aanvang van de clinic. Voor COMBI zaal- en veldclinic graag het volledige bedrag betalen bij aanvang van de zaalclinic.  

 

Aanmelden kan via de mail: [email protected]. Geef aan voor welke clinic(s) je, je aanmeldt en in welk team je speelt. Na je aanmelding ontvang je een inschrijfbevestiging en krijg je van ons te horen welk Olympisch Land jij mag vertegenwoordigen in RIO!

 

LET OP: de uiterste aanmelddatum voor de zaalclinic is 29 november 2015 en voor de veldclinic 20 februari 2016 

 

Voor eventuele vragen kunt u ons mailen (zie bovenstaand e-mail adres), of een van de onderstaande personen even aanspreken op de club!  Wij hebben er ontzettend veel zin in en hopen jullie allemaal te zien op 6 december en/of 27 februari! 

 

Groetjes namens geheel Dames 1 en begeleiding, 

 

Susan Brouwers 

Simone Dankers 

Sanne Kulaleen 

Lotte Verdellen 

 

P.S. Ook aan de toeschouwers wordt gedacht!

Gerelateerde nieuwsberichten

Invalbeleid Junioren

Agenda

18-12 Bestuursvergadering

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO