header foto
Algemeen

Verlenging exploitatieovereenkomst VHC en Party Service Venlo

Nieuws afbeelding 12-3-2016

Beste leden, oudleden, bestuur, vrienden, vrijwilligers & sponsoren van VHC.

Sinds januari 2012 is Elian van Ewijk van Party Service Venlo het gezicht van VHC als het gaat om de exploitatie van ons clubhuis.

Met gepaste trots kunnen wij meedelen dat de samenwerkingsovereenkomst tussen VHC en Party Service Venlo per 1 maart 2016 is verlengd tot 1 juli 2019.

Verder zijn VHC en Party Service Venlo per 1 maart 2016 een samenwerking overeengekomen voor de schoonmaak van entree, Kleedaccommodaties en toiletten. Per gelijke datum is na 3 jaar afscheid genomen van Schoonmaak- en glazenwasbedrijf Wilms. Wij danken hen voor de prettige samenwerking.

Elian van Ewijk: "Wij zijn blij en trots dat wij ook de komende jaren weer gekoppeld zijn aan VHC. De afgelopen 4 jaren zijn voorbij gevlogen en we hebben al vele mooie momenten samen met jullie mogen beleven. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het kampioenschap en de promotie van Dames 1 en zeker niet te vergeten de onlangs georganiseerde Boerebroélof. Wij kijken daarom ontzettend uit naar komende periode en gaan er van uit dat wij nog zeker vele mooie momenten samen zullen gaan beleven.”