header foto
Jeugd

Ik ga op vakantie en neem mee...VHC | SHARE MOSTLIKES & WIN ACTIE

Nieuws afbeelding 30-7-2016

Doe mee aan de VHC ZOMER actie en win één van de mooiste prijzen. Wat moet je doen om te winnen: Maak je allermooiste vakantiefoto ooit. Zorg ervoor dat we ergens in de foto zien dat VHC met je mee op vakantie is. Bijvoorbeeld door 'VHC' in het zand te schrijven als je relaxt aan het strand ligt, of omdat je in Rio bent vanwege de Olympische Spelen en in jouw VHC shirt naar een vette wedstrijd van het Nederlands team bent aan het kijken, of omdat je het toch niet kon laten om je hockeystick mee op vakantie te nemen en je lekker staat op de ballen op Las Ramblas van Barcelona. Weet je, er zijn manieren genoeg om de winnen.

 

Instragram en/of Facebook

Zet jou foto op instragram en/of facebook. Tag @vhc_venlo (instragram) of @venlosehockeyclub (facebook). Dan weten wij dat jij meedoet aan de wedstrijd. Vraag al je vrienden om je foto te liken. Diegene met de meeste likes op zondag 4 september om 12.00 uur ’s middags wint! Maar niet getreurd, diegene met de allervetste foto wint ook!

 

Maar waar doe je het voor

Diegene met de meeste likes wint een vet Osaka verrassingspakket aangeboden.

Diegene met de allervetste foto, maar iets minder likes mag afkoelen onder het genot van een heerlijk Clevers ijsjes samen met een vriend of vriendin.

 

De actie is geldig tot zondag 4 september 12.00 uur en gericht op uitsluitend alle jeugdleden van VHC. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO