header foto
Algemeen

Doe mee met de grote clubactie

Nieuws afbeelding 27-9-2016

Elk jaar vindt begin oktober tot einde november de landelijke Grote Clubactie plaats. Ook dit jaar doet de Venlose Hockey Club weer mee. Als club willen we zo veel mogelijk loten verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas!

 

Hoe werkt het?

Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met de verkoopmethode Eenmalige machtiging:
Elk jeugdlid krijgt via zijn coach een verkoopboekje. De koper vermeldt zijn/haar gegevens en IBAN-rekeningnummer in het verkoopboekje en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, plak je een sticker op de deur en geef je de persoon een bedankbriefje. In het verkoopboekje vind je een intekenlijst (voor 23 kopers), bedankbriefjes en deurstickers. Op de intekenlijst kun je de gegevens van de lotenkoper invullen. Eén lot kost € 3,-.

 

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie start op zaterdag 1 oktober. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop. Op uiterlijk 17 november moeten de boekjes ingeleverd zijn bij je coach, eerder mag ook! Zorg dat je naam op het boekje staat!

 

Wat verwacht de club van jou?
Verkoop minimaal 3 loten (meer mag natuurlijk ook)! Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, bv. bij je familie, vrienden, buren, enz. Het team met de meeste verkochte loten mag met z'n allen naar bioscoop. Hoe vet is dat! Ook de Grote Clubactie heeft geweldige prijzen voor de beste lotenverkopers, zie: https://clubactie.nl/verkoopwedstrijd

Als je 20 loten of meer hebt verkocht krijg je een gratis entreekaartje* van Duinrell, Slagharen of Bobbejaanland. Uiteraard kunnen de lotenkopers ook prachtige prijzen winnen, de hoofdprijs is € 100.000,-!

 

Waar gaat de club het geld aan besteden?
Na het succes van de trainingshirts van vorig jaar willen we dit jaar sparen voor meer en beter trainingsmateriaal voor de jeugd. Bijvoorbeeld nieuwe hesjes!

Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat zullen neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten.

Op zaterdag 1 oktober 2016 start de Grote Clubactie. Dit jaar doen wijook mee en willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is het ons doel om weer zoveel mogelijk geld op te halen voor de jeugd. Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

 

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met:

Eenmalige machtiging:De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (volledig rekeningnummer) aan de lotenkoper.
Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’). Hij kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn deur bevestigen.
Superlot: Een Superlot vertegenwoordigt symbolisch 50 loten en heeft dus een verkoopwaarde van
€ 150,- waarvan 80% naar de club gaat. Kopers kunnen Superloten contant kopen of via eenmalige machtiging. Wilt de koper contant betalen, dan stuurt de Grote Clubactie 50 contante loten naar het adres van de koper. Betaalt de koper per eenmalige machtiging, dan incasseert de Grote Clubactie € 150,- bij de koper en staan de 50 lotnummers op het bankafschrift. De vereniging moet verkochte Superloten altijd registreren op www.clubactie.nl. Speciaal voor Superloten is er een aparte trekking. Ieder verkocht Superlot geeft kans op de superprijs: het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-!

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie 2016 start op zaterdag 1 oktober. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop.

Aan wie mag je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt.

 

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij het clubhuis in de doos van de Grote Clubactie vóór 17 november. Wij zorgen ervoor dat het verder in orde komt.

Verkoop 20 loten en ontvang een gratis pretparkkaartje*, dagje Schiphol* en/of ontvang 65% korting op een artikel naar keuze in de Masita webshop.
Help het doel van onze vereniging te halen door zoveel mogelijk loten te verkopen. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van de PR & Communicatie Commissie van VHC een gratis entreekaart voor Slagharen, Bobbejaanland of Schiphol behind the scenes*. Bij de verkoop van 20 loten of meer ontvang je ook 65% korting op een artikel naar keuze in de Masita webshop.

 

 

Prijzen voor lotenverkopers; win een iPad!
Lotenkopers kunnen prachtige prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper kan geweldige prijzen winnen. Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op deze prijzen. De hoofdprijs is een iPad! Voor meer info ga je naar: www.kids.clubactie.nl. We organiseren ook een eigen verkoopwedstrijd. Verkoop jij met je team de meeste loten, mag jij van ons met je team naar de bioscoop. Hoe vet is dat!

 

Tip!
Leg de lotenkopers aan de deur uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt. Na het succes van de trainingshirts van vorig jaar willen we dit jaar sparen voor meer en beter trainingsmateriaal voor de jeugd. Bijvoorbeeld nieuwe hesjes!


Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat gaan neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

Met vriendelijke groet,
PR & Communicatie Commissie VHC